Coldplay: Πλήθος κόσμου, επωνύμων και πολιτικών στη συναυλία - Από Μητσοτάκη μέχρι Αργυρό -Βίντεο και φωτο

Coldplay: Πλήθος κόσμου, επωνύμων και πολιτικών στη συναυλία - Από Μητσοτάκη μέχρι Αργυρό -Βίντεο και φωτο

Κατάμεστες οι εξέδρες και η αρένα με 60.000 ανθρώπους - Το «παρών» έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πολιτικοί και καλλιτέχνες.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου όταν άνοιξαν οι πύλες για τη μεγάλη συναυλία των Coldplay, την πρώτη από τις δύο που θα δώσουν στην Αθήνα.

Οι οργανωτές περίμεναν περίπου 60.000 ανθρώπους που αψήφισαν τις υψηλές θερμοκρασίες και άκουσαν τις συμβουλές του συγκροτήματος να έλθουν με ένα μπουκάλι νερό.

Το παρών στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί, πολιτικοί και καλλιτέχνες:

Είχε στηθεί και ένα σαλόνι για τους VIP θεατές:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE