Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά - Σώθηκε ο οδηγός

Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά - Σώθηκε ο οδηγός

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Πύλη Ε7.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 53χρονος οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε με το όχημά του στο λιμάνι.

Σώθηκε ο οδηγός
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των στελεχών του Λιμενικού προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός.

Τελικά με τη βοήθεια στελεχών του Λιμενικού και του πληρώματος του Flying Cat 4 ο άνδρας βγήκε από το ΙΧ και είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE