LIKE ONLINE

Απίστευτο κι όμως... αληθινό: Αμερικανός είδε προφητικό όνειρο και έγινε εκατομμυριούχος - Δείτε βίντεο

Απίστευτο κι όμως... αληθινό: Αμερικανός είδε προφητικό όνειρο και έγινε εκατομμυριούχος - Δείτε βίντεο

Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του Τίμοθι Σουλτς του οποίου η ζωή άλλαξε μέσα σε μέρα και από υπάλληλος βενζινάδικου έγινε εκατομμυριούχος!

Ο Τίμοθι Σουλτς κέρδισε 28 εκατομμύρια δολάρια στο Powerball στην Αϊόβα το 1999. Ήταν μόλις 21 ετών και δούλευε σε βενζινάδικο και λίγους μήνες πριν κερδίσει τη λοταρία είχε δει όνειρο.

«Είδα το όνειρο το οποίο ήταν πολύ ζωντανό και πίστεψα ότι όντως θα κέρδιζα τη λοταρία. Πολλοί θεωρούν ότι ήταν απλά μια σύμπτωση, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Στο κανάλι μου στο Youtube, όπου παίρνω συνεντεύξεις από ανθρώπους που έχουν κερδίσει ανάλογα τυχερά παιχνίδια, είναι εντυπωσιακό ότι όλοι έχουν τονίσει πως πίστευαν ότι θα κερδίσουν», σημείωσε ο ίδιος.

«Ένιωθα ότι θα κερδίσω»

Ο ίδιος αποκαλύπτει τη διαίσθηση που είχε εκείνη την μέρα που κέρδισε τα 28 εκατομμύρια αλλά και το όνειρο που είδε. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την ημέρα που κέρδισα 28 εκατομμύρια δολάρια το ένιωθα ότι θα κερδίσω. Το είπα στους φίλους μου και στους συναδέλφους μου στη δουλειά ότι θα κέρδιζα. Ένιωθα τυχερός εκείνη την ημέρα και το πίστευα βαθιά μέσα μου ότι θα κερδίσω». Και πρόσθεσε: «Την επόμενη ημέρα ο πατέρας μου με ξύπνησε και με ενημέρωσε ότι ήμουν ο νικητής. Τότε έμενα στους γονείς μου και προσπαθούσα να βρω το χαρτί της λοταρίας. Όταν το βρήκα, διάβασα την εφημερίδα και είδα ότι οι αριθμοί ήταν ίδιοι με τους δικούς μου. Αγκάλιασα τον πατέρα μου και ένιωθα λες και έβλεπα όνειρο».

«Τα χρήματα δεν αλλάζουν αυτό που είσαι ως άτομο»

Όπως ανάφερε ο Τίμοθι Σουλτς, τα χρήματα μπορούν να σε βοηθήσουν να ζεις τη ζωή σου με περισσότερη άνεση αλλά δεν αλλάζουν αυτό που είσαι ως άνθρωπος. «Τα χρήματα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από το οικονομικό στρες, στη δημιουργία ευκαιριών και στην παροχή χρόνου, αλλά δεν αλλάζουν αυτό που είσαι ως άτομο. Αν ήσουν δυστυχισμένος πριν, μπορεί να είσαι δυστυχισμένος και μετά». Παράλληλα επεσήμανε: «Ξαφνικά, από υπάλληλος βενζινάδικου είχα γίνει εκατομμυριούχος στα 21 μου. Ένιωσα σαν να κρατούσα ένα μαγικό ραβδί. Όλα ήταν δυνατά, αλλά ήθελα επίσης να είμαι οικονομικά υπεύθυνος. Βοήθησα πολλούς ανθρώπους και ταυτόχρονα θέλησα να ζω μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου».

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top