ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρανάλωμα του πυρός όχημα τα ξημερώματα - Bρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο

Παρανάλωμα του πυρός όχημα τα ξημερώματα - Bρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 39 περιστατικά, 27 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σήμερα στις 05:30 η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα μάρκας Nissan Navarra το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο προς την Κοινότητα Αρμενοχώρι Λεμεσού.

«Ανταποκριθήκαμε με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Ανταπόκριση στις στις 01:04 για πυρκαγιά σε 17(δεκαεπτά) σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν σε ανοικτό, περιφραγμένο χώρο (χώρος πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων) στη Λεμεσό. Ανταποκριθήκαμε συνολικά με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού. Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκαταστάσεων νερού και αφρού.
Για την κάλυψη των αναγκών των Πυρ. Σταθμών Λεμεσού έγινε μερική ανάκληση προσωπικού. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Χθες Σάββατο ανταποκρίθηκε στις 15:10 για υποστήριξη του Τμ Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα στην περιοχή ¨Μεσάνη¨ μεταξύ Πέγειας και Κάθηκα.

Επίσης χθες, ανταπόκριση στις 23:22 για υποστήριξη του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε 150 (εκατόν πενήντα ) μεγάλες μπάλες σανού που βρίσκονταν η μία δίπλα στην άλλη στη μέση θερισμένου χωραφιού στην τοποθεσία ¨Λαόνα¨ της Κοινότητας Ανδρολίκου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top