Σύμη: Με δάκρυα στα μάτια ο καμεραμάν που εντόπισε τη σορό του Μόσλεϊ - «Μακάρι να είχα καλύτερα νέα»

Σύμη: Με δάκρυα στα μάτια ο καμεραμάν που εντόπισε τη σορό του Μόσλεϊ - «Μακάρι να είχα καλύτερα νέα»

Συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια ήταν ο κάμεραμαν Αντώνης Μυστιλόγλου, η κάμερα του οποίου εντόπισε την σορό του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ σε παραλία της Σύμης, περιγράφει τη στιγμή της δραματικής ανακάλυψης.

Ο κάμεραμαν σήμερα του πρωί μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας και άλλους δημοσιογράφους, είχαν μπει σε βάρκες για να τραβήξουν πλάνα με τα σημεία των ερευνών.

Εκεί, η κάμερα του Μυστιλόγλου, εντόπισε τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

«Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε βουρκωμένος ο Έλληνας εικονολήτης στην ρεπόρτερ του Sky News, κοιτάζοντας στην κάμερα και απευθυνόμενος στην οικογένεια του άτυχου 67χρονου. «Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE