LIKE ONLINE

Tο ένα πράγμα που χρειάζεται κάθε ζώδιο για να είναι πραγματικά ευτυχισμένο

Tο ένα πράγμα που χρειάζεται κάθε ζώδιο για να είναι πραγματικά ευτυχισμένο

Αυτό που κάνει τους ανθρώπους πραγματικά ευτυχισμένους στη ζωή είναι διαφορετικό για τον καθένα. Ίσως είναι το να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, να μαγειρεύεις ένα γεύμα ή να βγαίνεις ένα ρομαντικό ραντεβού.

Η ευτυχία, όμως, δεν είναι μόνο μια κατάσταση ή εμπειρία- η ευτυχία είναι μια σειρά από μικρές στιγμές που αθροίζονται και σε κάνουν ευτυχισμένο. Δεν είναι ένας προορισμός στον οποίο φτάνετε σε μια στιγμή, είναι κάτι που είναι μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής, αλλά μόνο αν είστε πραγματικά ανοιχτοί σε αυτό.

Και στην αστρολογία, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κάνουν κάθε ζώδιο ευτυχισμένο. Η ενδόμυχη ανάγκη για αληθινή ευτυχία βρίσκεται στη ρίζα της προσωπικότητας του ζωδίου σας.

Διαβάστε παρακάτω τι χρειάζεται κάθε κάθε ζώδιο για να είναι πραγματικά ευτυχισμένο.

Κριός

Ο Κριός πρέπει να κάνει κάτι που να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του- η ζωή του δεν μπορεί να είναι στατική ή στάσιμη με κανέναν τρόπο. Οι Κριοί βρίσκουν την ευτυχία στην ελευθερία. Δεν θέλουν να δεσμεύονται ή να κρατιούνται από κανέναν και τίποτα, καθώς αυτό καταπνίγει την αληθινή τους φύση.

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια, το όμορφο και το ακριβό. Είναι πεισματάρηδες και ξέρουν τι θέλουν, οπότε οτιδήποτε υψηλής ποιότητας τους κάνει ευτυχισμένους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι βρίσκουν τη μεγαλύτερη ευτυχία όταν δημιουργούν νέες αναμνήσεις, ειδικά με παλιούς φίλους. Αν και συχνά δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις, το τελευταίο πράγμα που θέλουν να αμφισβητούν είναι αν μπορούν να υπολογίζουν ή όχι στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και συντονισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Ενίοτε φέρονται λίγο παράλογα όταν τα συναισθήματά τους τους κυριεύουν, αλλά η ασφάλεια και η άνεση είναι τελικά η πραγματική τους ευτυχία.

Λέων

Οι Λέοντες είναι φωνακλάδες, περήφανοι και υπερβολικοί. Για να συμβαδίσουν με την φλογερή τους προσωπικότητα, επιθυμούν οτιδήποτε νέο ή συναρπαστικό για να είναι ευτυχισμένοι. Συχνά, αυτό σημαίνει να έχουν ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

Παρθένος

Πολύ προσεκτικοί και κλειστοί, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκουν την πραγματική ευτυχία στις αληθινές σχέσεις και φιλίες τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, όσο αποζητούν την ισορροπία άλλο τόσο χρειάζονται και τη διασκέδαση. Βαριούνται αν μείνουν έστω και λίγες στιγμές μόνοι τους χωρίς να κάνουν τίποτα, αλλά και η υπερβολική βαβούρα τους κουράζει. Έτσι, για να είναι ευτυχισμένοι θέλουν μεγάλες διασκεδαστικές στιγμές, αλλά και ηρεμία.

Σκορπιός

Από τη φύση τους, οι Σκορπιοί δεν είναι ακριβώς εκδηλωτικοί. Χρειάζονται μεγάλη εμπιστοσύνη στις σχέσεις τους για να είναι ευτυχισμένοι. Το να είναι συνέχεια τόσο καχύποπτοι μπορεί να είναι εξαντλητικό και δεν θέλουν να ζητούν συνεχώς διαβεβαιώσεις. Χωρίς εμπιστοσύνη, ένας Σκορπιός είναι πλήρως απογοητευμένος.

Τοξότης

Σχεδιάζουν πάντα την επόμενη περιπέτειά τους – είναι αυτό που τους κάνει πιο ευτυχισμένους. Ωστόσο, δεν μπορούν να κάνουν κανένα από τα διασκεδαστικά και τρελά πράγματα που σχεδιάζουν χωρίς χρήματα, οπότε το να έχουν ένα ικανοποιητικό ποσό αποταμιεύσεων σημαίνει ατελείωτες δυνατότητες και ευτυχία.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι αυστηροί και πειθαρχημένοι, αλλά το φαγητό είναι εκείνο που τους κάνεις πραγματικά ευτυχισμένους. Το αγαπημένο τους γεύμα τους δίνει χαρά, είτε πρόκειται για ένα ζουμερό μπιφτέκι, είτε για ένα μπολ ποπ κορν, είτε για την αγαπημένη τους εξωτική κουζίνα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν τις καινοτομίες, την προχωρημένη σκέψη και τις έντονα διανοητικές συζητήσεις. Την ίδια στιγμή τους αρέσει να μιλούν και για τον εαυτό τους, βάζοντας πάνω από όλα την ποιότητα και όχι τον εγωισμό τους στην κουβέντα.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ανιδιοτελείς και βρίσκουν πραγματικά την ευτυχία τους στο να προσφέρουν στους άλλους. Στην πραγματικότητα, αισθάνονται ικανοποιημένοι μόνο όταν μπορούν να φροντίσουν κάποιον ή κάτι.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top