ΕΛΛΑΔΑ

«Έπεσε, άγνωστο πώς, ίσως ζαλίστηκε ή σκόνταψε» – Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη

«Έπεσε, άγνωστο πώς, ίσως ζαλίστηκε ή σκόνταψε» – Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη

Πιθανόν στο νοσοκομείο της Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής θα μεταφερθεί το πτώμα του βρετανού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ, για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα να μεταβεί στο νησί ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 67χρονος βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας σε απόσταση δέκα μέτρων από την παραλία, πάνω σε βράχια. Το πτώμα διέκρινε συνεργείο της ΕΡΤ που βρισκόταν σε πλωτό σκάφος μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης, Λευτέρη Παπακαλοδούκα.

«Ο 67χρονος, σε αντίθεση με αυτό που εκτιμάτο αρχικά, πως κατευθυνόταν στη χώρα, τελικά φαίνεται πως κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Παπακαλοδούκας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο άτυχος παρουσιαστής κατάφερε να διασχίσει, σε συνθήκες καύσωνα, όλη την απότομη πλαγιά, αλλά λίγο πριν φτάσει στην παραλία, έπεσε – άγνωστο πώς, ίσως ζαλίστηκε ή σκόνταψε.

Σημειώνεται πως από το πρωί της Πέμπτης, οπότε και δηλώθηκε επισήμως η εξαφάνισή του από τη σύζυγό του, βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

«Διαπιστώσαμε μετά στο ζουμ ότι όντως ήταν αυτός ο άνθρωπος, διότι γυάλιζε το ρολόι του»
Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός λίγο από πριν τις 11:00 το πρωί, χάρη στις λήψεις του συνεργείου της ΕΡΤ.

«Ο Αντώνης Μυστιλόγλου ήταν με την κάμερα και εμείς με το μικρόφωνο. Τον εντοπίσαμε όταν μπαίναμε στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας. Ο Αντώνης κατέγραφε συνεχώς με την κάμερα και στην πορεία, βλέποντας το υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι κάτι περίεργο ήταν κοντά στον φράχτη, 50 μ. από τη θάλασσα και διαπιστώσαμε μετά στο ζουμ ότι όντως ήταν αυτός ο άνθρωπος, διότι γυάλιζε το ρολόι του. Ήταν σε ύπτια θέση», περιέγραψε στην εκπομπή Νewsroom του EΡΤΝews o δημοσιογράφος, Αριστείδης Μιαούλης.

«Ο άνθρωπος φαινόταν ότι έπεσε ανάσκελα», ανέφερε ο δημοσιογράφος του EΡΤΝews, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός στα βράχια. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην καρδιά του και έπεσε στα βράχια», όπως μετέδωσε ο Αριστείδης Μιαούλης με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι ο Μόσλεϊ ήταν νεκρός εδώ και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, όπως είπε, δεν είναι ακόμη σαφές αν ο θάνατός του επήλθε από την πτώση ή από κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top