LIKE ONLINE

Δύο ζώδια θα είναι πιο θετικά και ήρεμα, σήμερα

Δύο ζώδια θα είναι πιο θετικά και ήρεμα, σήμερα

Κυριακή 09 Ιουνίου 2024 

Μέχρι το βράδυ, θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο και μάλιστα αργά το πρωί θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυξάνοντάς μας την έμπνευση, τη φαντασία και τα συναισθήματα συμπόνιας και κατανόησης. Θα έχουμε μεγαλύτερη πίστη, θετική προαίρεση και χαλαρή διάθεση, θα θέλουμε να κάτσουμε σπίτι μας και να αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους μας, να χαζολογήσουμε, να ξεκουραστούμε ή να κοιμηθούμε παραπάνω.

Δύο ζώδια θα είναι πιο ήρεμα και θα ακολουθήσουν τη διαίσθησή τους, ακόμα κι αν η λογική τους δεν συμφωνεί, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, καθώς η Σελήνη "χτυπά" τον 9ο και 5ο οίκο τους, αντίστοιχα κι όχι μόνο δε θα χάσουν, αλλά θα βγουν κερδισμένοι, σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα. Αν, μάλιστα, κάτι δεν τους "πάει καλά" σε πρόσωπα και καταστάσεις, δε θα επιμείνουν, ακούγοντας το μέσα τους.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο και να μαντέψουν ή να καταλάβουν βαθύτερα αίτια στη στάση ή τη συμπεριφορά κάποιου/ας, έτσι ώστε να μην είναι αρκετά αυστηροί μαζί του/ης.

ΠΗΓΗ: astrology

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top