ΔΙΕΘΝΗ

Βασίλισσα Καμίλα: «Ο βασιλιάς Κάρολος τα πάει καλά και δεν θα κάνει ό,τι του λένε»

Βασίλισσα Καμίλα: «Ο βασιλιάς Κάρολος τα πάει καλά και δεν θα κάνει ό,τι του λένε»

Η βασίλισσα Καμίλα συναντήθηκε με ηθοποιούς, συγγραφείς και μέλη του κοινού με τους οποίους μίλησε και για τον βασιλιά Κάρολο στο The Queen’s Reading Room Festival 2024.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ The Queen’s Reading Room που πραγματοποιήθηκε χτες (08.06.2024), η βασίλισσα Καμίλα συνομίλησε με έναν από τους συγγραφείς που βρέθηκαν στο Hampton Court Palace στο Surrey, τον Λι Τσάιλντ, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος: «Τα πάει καλά αλλά δεν θα αρχίσει και δεν θα κάνει αυτό που του έχει πει».

Ο μονάρχης επέστρεψε πρόσφατα στα δημόσια καθήκοντα ενώ εξακολουθεί να λαμβάνει θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου. Μάλιστα, μαζί με τη σύζυγό του, βρέθηκαν στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την Απόβαση της Νορμανδίας, πριν λίγες μέρες.

Η εμφάνιση του Βασιλιά σε εκδήλωση D-Day στο Πόρτσμουθ την περασμένη Τετάρτη ήταν η πρώτη φορά που έκανε δημόσια ομιλία και η πιο υψηλού επιπέδου εμφάνιση από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο. Επίσης, αναμένεται να συμμετάσχει στην επικείμενη τελετή Trooping the Color στις 15 Ιουνίου.

Η βασίλισσα Καμίλα μίλησε με αρκετούς συγγραφείς και ηθοποιούς στο φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των Sir Ian Rankin, Ann Cleeves, Miriam Margolyes και Elizabeth McGovern.

Σε ανάρτηση του παλατιού στο Instagram, λέει η λεζάντα: «Χθες, η βασίλισσα βρέθηκε με ηθοποιούς, συγγραφείς και μέλη του κοινού στο Hampton Court Palace για το The Queen’s Reading Room Festival 2024. Παράλληλα με μια σειρά λογοτεχνικών δρώμενων αστέρες, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από street food, να εξερευνήσουν τους κήπους του Hampton Court και να ανακαλύψουν νέους συγγραφείς. Ελπίζουμε όλοι να περάσατε μια υπέροχη μέρα έξω!

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

«Χθες περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες ταξίδεψαν από παντού για το The Queen’s Reading Room Festival στο Hampton Court Palace.

Η μέρα ήταν γεμάτη με εξαιρετικά live από τους headliners μας Miriam Margolyes, Helena Bonham Carter, Harlan Coben και Mick Herron, Lee Child, Sir Ian Rankin, Elif Shafak και πολλούς άλλους. Τεράστιο ευχαριστώ στους λαμπρούς συγγραφείς, ηθοποιούς και φίλους λογοτέχνες… και σε εσάς, το υπέροχο κοινό μας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του φεστιβάλ.

Πρόκειται για λογοτεχνική φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τη βασίλισσα Καμίλα το 2021, όταν ανακάλυψε ότι η ανάγνωση μυθοπλασίας μπορεί να μειώσει «σημαντικά» το άγχος. Το φεστιβάλ The Queen’s Reading Room είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ του The Queen’s Reading Room και των Historic Royal Palaces, της ανεξάρτητης φιλανθρωπικής οργάνωσης που φροντίζει το Hampton Court Palace.

Πήγη: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top