Βόλος: Είχε τρεις καταδίκες και βούλευμα για επιστροφή στην φυλακή

Βόλος: Είχε τρεις καταδίκες και βούλευμα για επιστροφή στην φυλακή

Τον δρόμο για το κελί της φυλακής πήρε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στον Αλμυρό από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, το πρωί του Σαββάτου, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδίκες και ένα βούλευμα που διέτασσε τον εγκλεισμό του.

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας για απλή συνέργεια σε κλοπή κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, από Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών και από το ίδιο δικαστήριο για κλοπή κατά συναυτουργία σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Επιπλέον, είχε ανακληθεί βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά που αναιρούσε την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή και αντίσταση και διέτασσε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής ενός έτους και δυο μηνών που του είχε επιβληθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE