LIKE ONLINE

Θετικές εξελίξεις σε αυτά τα ζώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλους

Θετικές εξελίξεις σε αυτά τα ζώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλους

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή η βδομάδα έχεις μεγάλες δυνατότητες για πρόοδο και εκπλήρωση σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Ωστόσο παρέμεινε συγκεντρωμέος, έλεγξε τον ενθουσιασμό σου με σύνεση και μέτρο και φρόντισε τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Έτσι θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στο δρόμο σου και να δημιουργήσεις τις σωστές βάσεις για ένα πετυχημένο και ικανοποιητικό μέλλον. Έχε το μυαλό σου ανοιχτό και να είσαι ανοιχτός σε νέες συνδέσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή, κυρίως αν είσαι μόνος. Η διαχείριση του άγχους είναι επίσης απαραίτητη στα εργασιακά, κυρίως αν καλείσαι να πάρεις αποφάσεις.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή, τις σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Η σχέση με το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σου θα λειτουργήσει σαν καθρέφτης για την ανακάλυψη του εαυτού σου και της προσωπικής σου ανάπτυξης. Η εστίαση σου είναι περισσότερο στην εξισορρόπηση της κοινωνικής σου ζωής και των προσωπικών στόχων και ενδιαφερόντων σου. Είναι πιθανό να μη λάβεις επαίνους στα εργασιακά ή αναγνώριση των μέχρι τώρα προσπαθειών σου, αυτό ωστόσο δε θα πρέπει να σε απογοητεύει. Το συνολικό επίπεδο ενθουσιασμού για τη δουλειά είναι χαμηλό, ωστόσο καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά στα όσα έχεις αναλάβει. Οι συζητήσεις με τον σύντροφο σου μπορεί εύκολα να ανάψουν γι’ αυτό διατήρησε τους τόνους χαμηλούς.

Δίδυμοι

Η βδομάδα ίσως σε αναγκάσει να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες. θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με όλα αυτά που σου τάζουν στα εργασιακά. Τυχών υποσχέσεις μπορεί να ακούγονται πολύ καλές για να είναι αληθινές ή να κρύβουν παγίδες. Αν και η βδομάδα όπως άλλωστε και όλος αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα κοινωνικός για σένα, καλό θα ήταν να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους καθώς το να προλάβεις και να αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις μόνο καλό θα σου κάνει. Όσο για τον έρωτα, ίσως ήρθε ο καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε σχέση με το παρελθόν.

Καρκίνος

Ετοιμάσου να κάνεις μια βαθιά βουτιά στις σχέσεις σου αυτή τη βδομάδα. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις την κατανόηση σου για την αρμονία και τη συντροφικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το τραύμα της απογοήτευσης και το τσίμπημα προηγούμενων απογοητεύσεων στις συνεργασίες σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι έκανες ορισμένα έργα λανθασμένα και να αναγκαστείς να τα διορθώσεις. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα. Η οργάνωση είναι το κλειδί για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σ’ αυτό το λίγο απαιτητικό διάστημα. Πρέπει να εξασκήσεις την επικοινωνία με τον σύντροφο σου για να χτίσεις αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εάν είσαι μόνος, μήπως ήρθε η ώρα για μια επανασύνδεση; Σκέψου το καλά πριν το επιδιώξεις.

Λέων

Επηρεάζοντας αυτή η βδομάδα τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, ίσως ήρθε η ώρα να ρίξεις μια ματιά στις συνήθειες στις οποίες βασίζεσαι και στις συνήθειες της καθημερινότητας σου. Σου δημιουργούν μια αίσθηση ολοκλήρωσης χωρίς να στραγγίζουν την ενέργεια σου; Οι πλανητικές διελεύσεις ίσως σε αναγκάσουν να επιστρέψεις σε ημιτελή έργα που ήδη έχουν βαρύνει το μυαλό σου και να σε βοηθήσει να εργαστείς για βελτιώσεις και να οργανώσεις  τον τρόπο που ακολουθείς στην καθημερινότητα σου. Η Αφροδίτη, μπορεί να συνωμοτήσει για να σε φέρει πίσω στην αγκαλιά ενός παλιού συντρόφου. Φρέσκια ενέργεια και διαφορετικές δραστηριότητες απ’ τις συνηθισμένες με τον σύντροφο σου σας φέρνουν πιο κοντά!

Παρθένος

Η βδομάδα φαίνεται δραστήρια φέρνοντας στο απόλυτο επίκεντρο σου σπίτι και οικογένεια. Παρόλο που όλα αυτά μπορεί να τα νιώθεις λίγο βαρετά ή απογοητευτικά μερικές φορές γίνονται περιεκτικά, εμπνευσμένα και δελεαστικά. Αυτό το διάστημα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επανασυνδεθείς με ένα παλιό σύντροφο, κάτι που θα σου υπενθυμίσει ένα συναίσθημα που έχασες. Θα μπορούσε ακόμη να σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις ένα δημιουργικό έργο που είχες εγκαταλείψει και να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Το ενδιαφέρον σου για τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, υποδηλώνει μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις το χώρο διαβίωσης σου ή να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί όχι να κανονίσεις και το πρόγραμμα των διακοπών σου.

Ζυγός

Αν και δίνεις προτεραιότητα στην γαλήνη και την αρμονία αυτή τη βδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα, δε σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες δε θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να τα διατηρήσεις. Θα μπορούσε επίσης να αναστήσει κάποιες από τις συγκρούσεις και τα τραύματα που συνδέονται με τους συγγενείς. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να εμβαθύνεις σε συζητήσεις που διευρύνουν το μυαλό και να εμπλουτίσεις τις πεποιθήσεις σου με νέες ιδέες. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σου προσφέρουν μια ουσιαστική προοπτική. Ωστόσο μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις . Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά ευαίσθητος και να μην παίρνεις τα πράγματα τόσο προσωπικά σε θέματα κυρίως που αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα πιθανά να φέρει ευκαιρίες για την επαγγελματική σου ανάπτυξη και επιτυχία. Με την έξυπνη και γρήγορη αντίληψη σου και με την προσοχή οποιασδήποτε λεπτομέρειας, μπορείς να εντυπωσιάσεις τους ανώτερους και τους συνεργάτες σου με ευκολία. Εμπιστεύσου την έμφυτη διαίσθηση σου και ανέλαβε υπολογισμένα ρίσκα, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε προσοδοφόρες ανταμοιβές. Το πάθος και η οικειότητα με τον σύντροφο σου ίσως να βρίσκονται στο πιο υψηλό επίπεδο αυτή την περίοδο, καθιστώντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να ενισχύσετε το δεσμό σας. Εάν είσαι μόνος, κράτησε ανοιχτή την καρδιά και το μυαλό σου καθώς μπορούν να έρθουν νέες ρομαντικές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Εμπιστεύσου επίσης το ένστικτο σου όταν πρόκειται να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου. Απέφυγε τις άσκοπες δαπάνες και κράτησε υπό έλεγχο την κατάσταση των οικονομικών σου.

Τοξότης

Η καριέρα σου βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή την περίοδο και είσαι έτοιμος να ανεβάσεις τις προσδοκίες σου, αλλά και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σε αναδείξει και θα σου εξασφαλίσει καλύτερο μέλλον, αλλά και οικονομικές απολαβές. Αισθάνεσαι σίγουρος, ικανός και αποφασισμένος να πετύχεις και η σκληρή δουλειά θα αποδώσει σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να λάβεις αυτή τη βδομάδα επαίνους ή να σου προσφερθεί ένα νέο έργο, ευθύνη ή εργασία που θα σε εμπνεύσει να προχωρήσεις. Η φυσική γοητεία και το παιχνιδιάρικο πνεύμα σου θα σε κάνει ακαταμάχητο. Είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνος, θα βρεις χαρά και πληρότητα εκφράζοντας την αγάπη και εκτίμηση στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Η θετική στάση και το επιχειρηματικό πνεύμα σου θα βοηθήσουν να προσελκύσεις αφθονία και ευημερία στα οικονομικά, αρκεί κι εσύ να βάλεις ένα φρένο στα άσκοπα έξοδα και τις δαπάνες.

Αιγόκερως

Αν και συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά, η επιμονή και η αποφασιστικότητα σου θα βοηθήσουν να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Σταδιακά βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου και αυτό ανεβάζει το πήχη των προσδοκιών σου. Μη φοβάσαι να αναλάβεις νέες ευθύνες και καθήκοντα καθώς θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνος, διατήρησε τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά γιατί η αγάπη είναι στον ορίζοντα. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά. Σκέψου να επενδύσεις σε μια περαιτέρω εκπαίδευση που θα σου δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μεγαλύτερους στόχους και κατά συνέπεια μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Υδροχόος

Υψηλή παραγωγικότητα και καινοτομία περιλαμβάνει η νέα σου εβδομάδα. Οι μοναδικές ιδέες σου και οι σκέψεις σου αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει, επομένως μη διστάσεις να τις εκφράσεις και να τις υλοποιήσεις. Μπορεί ακόμα να αναλάβεις ένα ηγετικό ρόλο ή να κάνεις πολύτιμες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν γρηγορότερα στην επιτυχία. Διατήρησε την εστίαση σου υψηλά και μείνε ανοιχτός σε νέες ιδέες. Η συναισθηματική – ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον αυτή τη βδομάδα είτε είσαι μόνος, είτε διατηρείς μια μόνιμη σχέση. Μπορεί να νιώσεις απροσδόκητα ότι ελκύεσαι από κάποιον που μέχρι εχτές, πιθανά και να μην έβλεπες ή να αναζωπυρωθεί μια φλόγα απ’ τα παλιά. Σε γενικές γραμμές άσε τον εαυτό σου να πειραματιστεί και να απολαύσει την διαδρομή. Οι διακυμάνσεις των οικονομικών δε θα πρέπει να σε απογοητεύουν. Εμπιστεύσου το σύμπαν που κάτι καλό προετοιμάζει για σένα.

Ιχθύες

Αυτή η βδομάδα έχει να κάνει κυρίως με τον καθορισμό νέων στόχων στα εργασιακά και την ανάληψη υπολογισμένων κινδύνων. Μπορεί να εντοπίσεις απροσδόκητες ευκαιρίες και προκλήσεις που θα κάνουν τη διαδρομή προς την επιτυχία ευκολότερη. Εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και τόλμησε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Η συναισθηματική σου – ερωτική σου ζωή ίσως και να βρίσκεται στα καλύτερα της. Άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφο σου και δείξε του ακόμη και τις ευαίσθητες πτυχές σου. Να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα γεφυρώσει όλες τις αποστάσεις. Εάν είσαι μόνος, έχε μάτια και μυαλό ανοιχτά και να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις και να παίξεις λίγο. Μπορείς να αντισταθείς σε οικονομικές σπατάλες έτσι ώστε να κρατήσεις το έλεγχο και να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top