ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Ηλεία: Θείος της 11χρονης Βασιλικής ο 37χρονος φονιάς - Είχε συλληφθεί στον παρελθόν για βιασμό ανηλίκου

Φρίκη στην Ηλεία: Θείος της 11χρονης Βασιλικής ο 37χρονος φονιάς - Είχε συλληφθεί στον παρελθόν για βιασμό ανηλίκου

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται ώρα με την ώρα στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την ιστοσελίδα PatrisNews.gr, ο άνθρωπος, που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της μικρούλας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.


Η 11χρονη είχε χαθεί από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (9/6) και οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία όπου από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού.

Για την εξαφάνισή της το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Μάλιστα, ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης γνώριζε το παιδί ή το βρήκε τυχαία.

Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top