ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδέχεται ευθύνη πολιτικών κομμάτων ο Στεφάνου για το «φαινόμενο Φειδία» - «Πρέπει να μας προβληματίσει» - Βίντεο

Παραδέχεται ευθύνη πολιτικών κομμάτων ο Στεφάνου για το «φαινόμενο Φειδία» - «Πρέπει να μας προβληματίσει» - Βίντεο

Παραδοχή αποτυχίας σε ένα κομμάτι της εκλογικής αναμέτρησης από τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Όπως αναφέρει στη εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το φαινόμενο Φειδίας ανέτρεψε τα ποσοστά, με αποτέλεσμα ένα από τα σενάρια τα οποία επικρατούσαν τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, να γίνει πραγματικότητα και να χτυπήσει την πόρτα του ΑΚΕΛ , όπου έχασε μια έδρα.

Παρότι στην εκλογική αναμέτρηση για τις τοπικές αρχές το ΑΚΕΛ τα πήγε θαυμάσια όπως εξηγεί ο.Στεφάνου, εντούτοις στις Ευρωεκλογές παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό.

Ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του ΑΚΕΛ δεν ήταν η πρωτιά αλλά να κρατήσει τις δυο έδρες, κάτι το οποίο ανατράπηκε με την εμφάνιση του υποψηφίου Φειδία.

Οι εκλογές της Κυριακής σύμφωνα με τον κ.Στεφάνου «Έδειξαν αδυναμίες και δυνατότητες», αναφέροντας ότι θα υπάρξει συζήτηση με το πολιτικό γραφείο σύντομα για τις εξελίξεις και την μελέτη των αποτελεσμάτων.

Από την άλλη σχολίασε το «Φαινόμενο» Φειδίας, παραδεχόμενος το λόγο που οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα 24χρονο χωρίς πολιτικό background ή πολιτικές θέσεις . Όπως ανέφερε ο λόγος δεν ήταν επειδή ο Φειδίας έδωσε πολιτικές θέσεις και λύσεις αλλά γιατί ο κόσμος φαίνεται να έχει αγανακτήσει με τον τρόπο διαχείρισης των πολιτικών κομμάτων ακόμα και στα media.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να υπάρξουν πολιτικές παραιτήσεις από τα κόμματα, ο κ.Στεφάνου εξήγησε πως κάθε κόμμα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο όπως και το ΑΚΕΛ και ότι το φαινόμενο Φειδίας ήταν κάτι το οποίο ανέτρεψε δεδομένα και «Πρέπει να μας προβληματίσει».

Δείτε όσα ανέφερε:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top