ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φειδίας: «Κανεί τα λόγια, να ξεκινήσουμε να μιλούμε με πράξεις» - Σε ποιες επιτροπές θέλει να συμμετάσχει

Φειδίας: «Κανεί τα λόγια, να ξεκινήσουμε να μιλούμε με πράξεις» - Σε ποιες επιτροπές θέλει να συμμετάσχει

Τα πρώτα του σχόλια μετά την επίσημη ανακήρυξή του ως Ευρωβουλευτής, έκανε ο Φειδίας Παναγιώτου, κάνοντας λόγο για τη βοήθεια που προσφέρθηκαν να του δώσουν άλλοι Ευρωβουλευτές καθώς και για τις επιτροπές που θέλει να συμμετάσχει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα», ο Φειδίας Παναγιώτου ανέφερε πως, «θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος τις τελευταίες δύο ημέρες, επειδή βλέπουμε ένα καινούργιο πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο. Πήραν κάποια μηνύματα προσπαθούν να αλλάξουν και αυτός ήταν ένας από τους μεγάλους σκοπούς της υποψηφιότητάς μου, να αναγκάσουμε τους πολιτικούς στην Κύπρο να εκσυγχρονιστούν και να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Νομίζω ότι σε ένα μικρό βαθμό, κάναμε το πρώτο βήμα, θα κάνουμε χιλιάδες άλλα βήματα».

Ερωτηθείς κατά πόσο είναι στόχος να ακολουθήσουν κι άλλοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι στο μέλλον, ο Φειδίας Παναγιώτου απάντησε πως, «στόχος είναι Παγκόσμια να αλλάξει αυτό το κατεστημένο. Απλά τσακώνεται το ένα κόμμα με το άλλο. Να ξεκινήσουν να βάζουν προτεραιότητα το λαό».

«Κανεί τα λόγια, να ξεκινήσουμε να μιλούμε με πράξεις. Ότι χρειάζεται θα το κάμω για να φκάλουμε ασπροπρόσωπη την Κύπρο», τόνισε, προσθέτοντας παράλληλα ότι τη Δευτέρα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες.

Αναφερόμενος στους Ευρωβουλευτές που επανεκλέχθηκαν, ο Φειδίας είπε «ευχαριστώ που προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν και έχω ξεκινήσει από σήμερα, ξεκίνησα κάποιες συναντήσεις, να μαθαίνω και από τον κ. Φουρλά και από τους άλλους».

Ταυτόχρονα, ερωτηθείς σε ποιες επιτροπές θα ήθελε να συμμετάσχει, απάντησε πως θα ήθελε να συμμετάσχει στην Επιτροπή Παιδείας, ενώ εξέφρασε τη θέληση του να προτείνει τη δημιουργία μιας επιτροπής που να ασχολείται με τα social media και με το artificial intelligence.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top