ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναβολή στη δίκη για το φόνο Καλογερόπουλου - Περιμένουν Ανώτατο για τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

Αναβολή στη δίκη για το φόνο Καλογερόπουλου - Περιμένουν Ανώτατο για τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

Αναβλήθηκε σήμερα Τρίτη, 11 Ιουνίου, η δίκη για το φόνο εκ προμελέτης του Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, στην επαρχία Λεμεσού.

Σημειώνεται ότι, εκκρεμεί από τον περασμένο Απρίλιο από το Ανώτατο η απόφαση για το αίτημα των νομικών συμβούλων των κατηγορουμένων για ακύρωση της απόφασης για τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. Την αναβολή ζήτησε η Κατηγορούσα Αρχή αφού αναμένεται να παρουσιάσει επιπλέον μαρτυρικό υλικό ενώπιων του Κακουργιοδικείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι νομικοί σύμβουλοι δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για αναβολή με το Δικαστήριο να ορίζει εκ νέου ημερομηνία για ακρόαση στις 8-9-10-11 Οκτωβρίου.

Στην τελευταία δικάσιμο οι τέσσερις απάντησαν μη παραδοχή στις κοινές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου. Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται ως οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης έπαυλης στη Σκαρίνου, όπου εκτιμάται από τις διωκτικές αρχές πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι, νεκρός από τις σφαίρες κουκουλοφόρων έπεσε, το πρωί της Δευτέρας, ο 55χρονος Θανάσης Καλογερόπουλος, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του, σε χώρο στάθμευσης, στην παραλιακή λεωφόρο Αμαθούντας, στη Λεμεσό. Οχ 55χρονος βρισκόταν στην περιοχή για κολύμπι και προσπαθούσε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του έξω από μπαράκι, όταν οι δράστες έφτασαν με όχημα στο σημείο και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ο Καλογερόπουλος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει με το όχημα του, το οποίο ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω, όταν δέχθηκε νέους πυροβολισμούς, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Οι δράστες, εγκατέλειψαν τη σκηνή με το όχημα, το οποίο εντοπίστηκε να καίγεται λίγο αργότερα, στην περιοχή Γερμασόγειας, ενώ εντός του βρέθηκαν ένα πιστόλι και ένα αυτόματο στρατιωτικό τυφέκιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top