Ο νικητής της Eurovision τραγουδά φορώντας τεράστιο φουσκωτό φόρεμα σε επίδειξη μόδας - Δείτε φωτογραφίες

Ο νικητής της Eurovision τραγουδά φορώντας τεράστιο φουσκωτό φόρεμα σε επίδειξη μόδας - Δείτε φωτογραφίες

Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision 2024, εκπροσωπώντας την Ελβετία, τραγούδησε στην παρουσίαση του σχεδιαστή Harri στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το Σάββατο (8 Ιουνίου), φορώντας ένα τεράστιο λευκό φουσκωτό φόρεμα.

«Δεν υπήρχε παραδοσιακή πασαρέλα ή συλλογή ρούχων. Αντ’ αυτού, ο Harri παρουσίασε ένα τολμηρό θέαμα που μαρτυρά την επιδίωξη της καινοτομίας και τον εορτασμό των συνδυασμένων προσπαθειών, με μια παράσταση από το Nemo» ανέφερε το δελτίο τύπου της εκδήλωσης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ο Harri έγινε γνωστός μετά τη δημιουργία ενός μαύρου φουσκωτού κοστουμιού από λάτεξ για το Sam Smith για τα Brit Awards 2023.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE