ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 11χρονης: Την τρύπησε με το κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δολοφονία 11χρονης: Την τρύπησε με το κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Με το κατσαβίδι σκότωσε την 11χρονη Βασιλική ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της, όπως δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο σορό του κοριτσιού.

Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι ο δολοφόνος τρύπησε το κοριτσάκι με το κατσαβίδι στη σπλήνα και την καρδιά.

Παράλληλα, δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής. Η δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία περιλαμβάνει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της απόπειρας βιασμού.

Του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε την κυνήγησε και τη σκότωσε

Ο 37χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι πριν σκοτώσει την 11χρονη προσπάθησε να συνευρεθεί μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών πως ήθελε να συνευρεθεί με την ανήλικη, εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την σκότωσε προκαλώντας της τραύματα στο στήθος και στην πλάτη.

 

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο» φέρεται να υποστήριξε.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως το παιδί έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. Ως εκ τούτου συνάγεται το συμπέρασμα πως ο δράστης επιτέθηκε στην 11χρονη και εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί με όποιον τρόπο μπορούσε χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Μετά την δολοφονία ο 37χρονος έσυρε τη σορό της και την πέταξε στις καλαμιές.

Στη συνέχεια, δε, γύρισε στο σπίτι του και πήγε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ενώ την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και ξεκίνησε να παίζει θέατρο πως αγωνιά για την τύχη της ανιψιάς του.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το σκούρου χρώματος αυτοκίνητο του 37χρονου να κινείται σε δρόμο του χωριού και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στη διασταύρωση να εμφανίζεται η άτυχη 11χρονη.
Τον «πρόδωσε» το βίντεο

Υπενθυμίζεται πως η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του δράστη ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο φαινόταν το κορίτσι την ημέρα που εξαφανίστηκε, να βγαίνει από το σπίτι του και να μπαίνει τρέχοντας μέσα σε ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει κοντά στο σπίτι του παππού του.

Όπως εξήγησαν στο protothema.gr πηγές με γνώση της υπόθεσης, όταν οι αστυνομικοί είδαν το εν λόγω πλάνο ταυτοποίησαν το ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και μόλις διαπίστωσαν πως ο μετέπειτα συλληφθείς είναι σεσημασμένος για υπόθεση βιασμού ανήλικης ήταν πλέον σίγουροι πως είχαν φθάσει στη λύση του μυστηρίου.

Πίεσαν τον 37χρονο, ο οποίος τελικά «έσπασε» και ομολόγησε πως μετέφερε την ανήλικη στο χωράφι και τη σκότωσε με ένα κατσαβίδι, χωρίς ωστόσο ποτέ να παρουσιάσει το όπλο του εγκλήματος, το οποίο ακόμα αναζητείται.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, χθες 10-6-2024 τα ξημερώματα, δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η εξαφάνιση της 11χρονης από την περιοχή της Μυρτιάς Ηλείας, όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 09-06-2024 το βράδυ.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ Πύργου, ξεκίνησαν έρευνες για την ανεύρεση της ανήλικης, με αποτέλεσμα τη συλλογή υλικού από το οποίο διακριβώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση του κατηγορούμενου, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προχθές 09-06-2024, το βράδυ, στη Μυρτιά Ηλείας, παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη και την μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας, για να συνευρεθεί μαζί της.

Όταν η 11χρονη αρνήθηκε στον κατηγορούμενο τη συνεύρεση, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα, προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης παιδιού στην ίδια περιοχή (Μυρτιά Ηλείας).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που οδηγούσε ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης της ανθρωποκτονίας.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top