Θυμάστε το μικρό κουτάβι Θάντερ που ξυλοκοπήθηκε και έμεινε παράλυτο; Την Τετάρτη η ποινή!

Θυμάστε το μικρό κουτάβι Θάντερ που ξυλοκοπήθηκε και έμεινε παράλυτο; Την Τετάρτη η ποινή!

Την Τετάρτη, στις 10:30, θα ανακοινωθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η ποινή που θα επιβληθεί για την υπόθεση του σκύλου Θάντερ ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί όταν ήταν κουτάβι το 2012 με αποτέλεσμα έκτοτε να μείνει μερικώς παράλυτος στα πίσω πόδια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

Την Τετάρτη, στις 1030, θα ανακοινωθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η ποινή που θα επιβληθεί για την υπόθεση του σκύλου Θάντερ ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί όταν ήταν κουτάβι το 2012 με αποτέλεσμα έκτοτε να μείνει μερικώς παράλυτος στα πίσω πόδια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

«Αύριο Τετάρτη 30/9/15 και η ώρα 10:30, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας θα ανακοινώσει την ποινή που θα επιβληθεί στον ένοχο», αναφέρεται.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, προστίθεται, «βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στον Θάντερ και εδώ και τρία  χρόνια παρακολούθησε όλες τις ακροαματικές διαδικασίες».  «Θα αναμένουμε από την δικαστική εξουσία ότι θα λάβει την σωστή και δίκαιη απόφαση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE