ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της - «Γιατί δεν μπήκε φυλακή για βιασμό;»

Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της - «Γιατί δεν μπήκε φυλακή για βιασμό;»

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον θείο της στον Πύργο.

Μιλώντας στο Mega, ξέσπασαν για τον άδικο χαμό του παιδιού τους κι αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν μπήκε στη φυλακή ο 37χρονος δολοφόνος, όταν το 2017 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης.

«Αυτή η Έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον "κατέβασε" στα εννιά. Αφού ήταν υπόθεση βιασμού γιατί δεν πήγε φυλακή;» είπε η μητέρα της 11χρονης και πρόσθεσε ότι με τη σύζυγο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της κόρης της είναι παιδικές φίλες.

Ερωτηθείσα τι θα έλεγε στον δολοφόνο του παιδιού της είπε ότι: «Θα τον κοίταζα στα μάτια και θα τον ρωτούσα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου. Να μου έδινε μια απάντηση».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Βασιλικής, προσπαθώντας να αρθρώσει μερικές λέξεις είπε για τον 37χρονο: «Δεν ερχόταν αυτός συχνά. Η κόρη μου του έπλυνε και το αμάξι».

Ο δολοφόνος καταδικάστηκε το 2017 για τον βιασμό της ξαδέρφης του πατέρα της 11χρονης

Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθερος ο 37χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, το οποίος μάλιστα είναι πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής.

Το 2020, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο στη Ζάκυνθο, αλλά είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ετσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Με την αναστολή της ποινής, ο 37χρονος δολοφόνος δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή. Ο νόμος τότε του επέτρεπε να παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς τρόπους, ωστόσο αν δικαζόταν σήμερα θα έμπαινε στη φυλακή.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, έχοντας παραμείνει ουσιαστικά ατιμώρητος για τον βιασμό ενός 14χρονου παιδιού, σκότωσε την 11χρονη Βασιλική, παιδί της εξαδέλφης του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top