ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεσπά ο Τσίγκης: «Πέρασε τα όρια η κατάσταση του Προεδρικού - Νομίζουν ότι είναι υπεράνω επειδή εκλέγηκε ο Χριστοδουλίδης»

Ξεσπά ο Τσίγκης: «Πέρασε τα όρια η κατάσταση του Προεδρικού - Νομίζουν ότι είναι υπεράνω επειδή εκλέγηκε ο Χριστοδουλίδης»

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο Χρίστος Τσίγκης για παρεμβάσεις του Προεδρικού υπέρ κάποιου άλλου υποψηφίου στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε, «πέρασε τα όρια η κατάσταση του Προεδρικού και συμπεριφέρθηκαν σαν κλίκα, νομίζουν ότι είναι υπεράνω επειδή εκλέγηκε ο Χριστοδουλίδης».

Επιπρόσθετα σημείωσε ότι «δεν καταλαβαίνει αν η ΔΗΠΑ ανήκει στη κυβέρνηση και έθεσε ερωτήματα όπως, υπό ποια μορφή η ΔΗΠΑ είναι στη κυβέρνηση, για ποια συγκυβέρνηση μιλάμε, σε ποιο επίπεδο;».

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι, ο ίδιος είχε συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 3-4 φορές ενώ ανέφερε ότι η Πρώτη Κυρία του είπε πως «δεν μπορούμε να πουλήσουμε τα παιδιά τα δικά μας και τους φίλους μας».

Επίσης δήλωσε πως, «αυτά τα όρια της πολιτικής ανηθικότητας δεν μπορούν να γίνουν δεκτά» και διερωτήθηκε αν είναι λογικό και σοβαρό είτε Υπουργοί είτε το Προεδρικό να κάνει εγκαίνια σε τέσσερα πάρκα, να πάει 100 φορές στον Στρόβολο, να καλεστεί η Πρώτη Κυρία σε 100 τσάγια, να κάνουν προεκλογική και να παίρνουν τηλέφωνα και δεν υπήρχε σεβασμός στα κόμματα της κυβέρνησης».

Θα πρέπει όπως σημείωσε, «ο καθένας σήμερα να έχει την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες του» και συμπλήρωσε πως ξέρει και να χάνει και να κερδίζει.

Αυτοί οι άνθρωποι, ανέφερε καταληκτικά, του οποίου κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά και γι’ αυτό έχει αυτά τα αποτελέσματα στη κοινή γνώμη είναι του ίδιου του Προέδρου. «Κανένας δεν αγαπά τον Πρόεδρο από τους συνεργάτες του, κανένας δεν τον σέβεται, σέβονται μόνο τον εαυτό τους και την παρεούλα τους διότι επειδή κέρδισαν τις Προεδρικές Εκλογές νομίζουν θα μας βάλουν υπό περιορισμό και θα μας διατάζουν κιόλας», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top