ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία Foody και Cablenet με αποκλειστικά οφέλη για τους συνδρομητές Purple Max Mobile

Συνεργασία Foody και Cablenet με αποκλειστικά οφέλη για τους συνδρομητές Purple Max Mobile

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ανακοινώνει το Foody, η #1 υπηρεσία delivery στην Κύπρο με την εταιρεία Cablenet, το ταχύτερο αναπτυσσόμενο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του νησιού. Αυτή η συναρπαστική συνεργασία υπόσχεται να προσφέρει αποκλειστικά οφέλη στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας Purple Max, βελτιώνοντας τη συνολική τους εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου 2024, τα νέα και ανανεωμένα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας Purple Max θα συνοδεύονται από απεριόριστες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και δωρεάν συνδρομές Foody Pro. Συγκεκριμένα, με δύο προσφερόμενα πακέτα των μόλις €20/μήνα και €17/μήνα, οι συνδρομητές Purple Max Mobile μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και δεδομένα, μαζί με πρόσβαση στην υπηρεσία Foody Pro για απεριόριστη δωρεάν παράδοση διάρκειας 12 μηνών και 6 μηνών, αντίστοιχα.

Η υπηρεσία Foody Pro παρέχει δωρεάν παράδοση από επιλεγμένα καταστήματα μέσα από τις χιλιάδες επιλογές της πλατφόρμας Foody, που βρίσκονται σε απόσταση ακτίνας 4 χιλιομέτρων με μόνο €5,99/μήνα – μια μηνιαία συνδρομή που επωφελούνται οι κάτοχοι συμβολαίων Purple Max της Cablenet.

Η Χριστιάνα Ποτσίδου, Head of Marketing του Foody, αναφερόμενη στη συνεργασία τόνισε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Cablenet. Η ένωση των δυνάμεών μας δημιουργεί μια τέλεια συνέργεια εμπλουτισμού της συνολικής εμπειρίας των πελατών, από τις απεριόριστες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας μέχρι τη χρήση της συνδρομής Foody Pro.

«Στην Cablenet, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας», πρόσθεσε o Χαράλαμπος Μωυσέως - CCO της Cablenet. «Η συνεργασία μας με το Foody μάς επιτρέπει να προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και παράδοσης φαγητού, παρέχοντας πρόσθετη ευκολία και αξία στους συνδρομητές μας Purple Max Mobile».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top