LIKE ONLINE

Αυτό το ζώδιο έχει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από όλα

Αυτό το ζώδιο έχει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από όλα

Το να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και να το κάνεις δικό σου ή να καταφέρνεις να χαμογελάς, ακόμα και όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες, λέγεται αυτοπεποίθηση – συχνά παρερμηνεύεται ως αλαζονεία, αλλά δεν είναι. Το ίδιο συμβαίνει και με το αν κάποιος είναι δεινός ομιλητής ή νιώθει σιγουριά για τη γνώμη και τα λόγια του.

Αυτή η νοοτροπία μπορεί σίγουρα να διδαχθεί, αλλά μπορεί επίσης να είναι γραμμένη στα άστρα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια είναι τα ζώδια με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Το να είσαι έξυπνος, όπως είναι ο Υδροχόος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό το ελεύθερα σκεπτόμενο ζώδιο αισθάνεται ασφαλές με την ατομικότητα και τις δυνάμεις του. Τα καινοτόμα μοτίβα σκέψης και οι προοδευτικές ιδέες των Υδροχόων τους κάνουν να πιστεύουν στον εαυτό τους. Όσο τραβηγμένη κι αν είναι μια ιδέα, αν έχουν τις γνώσεις για να την υποστηρίξουν, τίποτα δεν μπορεί να κάμψει την αυτοπεποίθησή τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν μια ήρεμη αυτοπεποίθηση που τους κάνει πάντα να φαίνονται ισορροπημένοι και ισχυροί, ειδικά στον χώρο εργασίας τους. Η αυτοπεποίθησή τους μπορεί να μοιάζει κάπως συγκρατημένη, αλλά έχουν την αυτοπειθαρχία, την ορμή και τις ικανότητες να πετύχουν ό,τι θέλουν. Την ίδια στιγμή είναι έξυπνοι και ελίσσονται όταν χρειάζεται, οπότε η αυτοπεποίθησή τους δεν κλονίζεται από μικρές αναταράξεις.

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπούν την περιπέτεια και έχουν ακλόνητη πίστη στις αξίες τους. Η αισιοδοξία και οι πάντα ανοιχτές προοπτικές τους τροφοδοτούν την αυτοπεποίθησή τους. Συνήθως είναι έτοιμοι για να δοκιμάσουν τα πάντα έστω για μία φορά στη ζωή τους και αυτή η προθυμία να δοκιμάσουν νέα πράγματα είναι που τους δίνει μια ισχυρή ώθηση πίστης στον εαυτό τους.

Λέων

Οι Λέοντες φημίζονται για την αυτοπεποίθηση, τη γενναιότητα και τις φυσικές ηγετικές τους ικανότητες. Ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ήλιος, ο οποίος τροφοδοτεί τη ζωηρή τους ενέργεια και τους κάνει να λάμπουν. Λατρεύουν απόλυτα να βρίσκονται στο προσκήνιο. Σε όσους δεν τους γνωρίζουν καλά, αυτό μπορεί να φανεί ως αλαζονεία, αλλά κάτω από όλη αυτή τη λάμψη, οι Λέοντες θέλουν απλώς να δείξουν σε όλους ότι περνούν καλά.

Κριός

Το ζώδιο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση δεν είναι άλλο από τον Κριό. Ως οι πρωτότοκοι του ζωδιακού κύκλου, δεν χρειάζονται το χειροκρότημα που λαχταρά ο Λέων ή τη γνώση που αναζητά ο Τοξότης. Ο Κριός είναι ευθύς στην πίστη του στον εαυτό του και στις ιδέες του και πιστεύει ολόψυχα στο δικαίωμά του να υπάρχει και να τον γνωρίζουν όλοι. Η αυτοπεποίθησή τους προέρχεται από το ότι χαράζουν το δικό τους μονοπάτι. Τείνουν φυσικά προς τις ηγετικές θέσεις και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφύγουν από τον κανόνα.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top