ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης - Δείτε βίντεο

Βίντεο από την στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης δόθηκε στη δημοσιότητα.

O 20χρονος, στο βίντεο που δημοσίευσε το creta24.gr, φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει ενώ προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει. Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον 20χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί συμπλοκή του 20χρονου με δύο νεαρούς.

Ο ναυαγοσώστης επιτέθηκε πρώτος, λέει ο δικηγόρος των δύο 24χρονων που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν μετά τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη, στις Καλύβες Αποκορώνου στην Κρήτη, αφού λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει ο νεαρός είχε προηγηθεί μεταξύ τους συμπλοκή.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν, σύμφωνα με το creta24.gr, διώξεις για συναυτουργία σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο κατηγορουμένων, οι νεαροί δεν ανέφεραν στον εισαγγελέα συγκεκριμένα τον λόγο για τον οποίο συνεπλάκησαν με τον 20χρονο, παρά μόνο μίλησαν για κάποια αρχική φιλονικία, η οποία κλιμακώθηκε.

«Βεβαιώνεται από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο θανών ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτος. Δεν φέρει κανένα τραύμα που να αποδίδεται στους κατηγορουμένους, αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση και την λήψη αποδεικτικού υλικού όπως μαρτυρίες και βίντεο», δήλωσε ο κ. Ντερμανάκης.

Ο ίδιος μάλιστα, υποστήριξε πως ενδεχομένως ο 20χρονος τραυματίστηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος χτύπησε τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Η όλη εικόνα είναι ότι ο θανών, και δεν τον λέω τυχαία θανόντα και όχι θύμα, επιτέθηκε βιαιότατα στους κατηγορούμενους με χτυπήματα πολύ επικίνδυνα. Θεωρώ ότι ένα από αυτά τα χτυπήματα που έδωσε στον έναν κατηγορούμενο με το κεφάλι του, θα το πω απλά, κουτουλιά, ίσως είναι αιτία του αυτοτραυματισμού του και στη συνέχεια του επελθόντος θανάτου του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο νεαρός κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στις Καλύβες, σε κεντρικό σημείο του χωριού και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών για να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο νεαρός κατέληξε. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με άλλους νεαρούς στην περιοχή λίγο πριν καταρρεύσει.

Αρχικά είχαν προσαχθεί ακόμη και τρεις φίλοι των 24χρονων, ένας 19χρονος Ρουμάνος, ένας 28χρονος Γεωργιανός και ένας 18χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή τους στο περιστατικό.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top