Πάγωσε βοσκός στην Πάφο: Έβλεπε τα πρόβατα του ένα ένα να πέφτουν στο έδαφος νεκρά!

Πάγωσε βοσκός στην Πάφο: Έβλεπε τα πρόβατα του ένα ένα να πέφτουν στο έδαφος νεκρά!

Έβλεπε αποσβολωμένος το κοπάδι του και τους κόπους του όλα αυτά τα χρόνια να σβήνουν μπροστά στα μάτια του, αφού κάποιοι ασυνείδητοι έριξαν δηλητήριο στην περιοχή

Υπόθεση δηλητηρίασης ζώων στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Από την δηλητηρίαση θανατώθηκαν επτά ζώα και άλλα 10 ασθενούν σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  ιδιοκτήτης μάνδρας- βοσκός 64 ετών   κατήγγειλε ότι ενώ έβοσκε 200 περίπου αιγοπρόβατα υπό την καθοδήγηση του κάποια δηλητηριάστηκαν στην περιοχή.

Την σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου αλλά και κτηνιατρικοί λειτουργοί  οι οποίοι περισυνέλεξαν τα ζωντανά που είχαν θανατωθεί.

Τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν στην μάντρα του κτηνοτρόφου.

Από την σκηνή παραλείφθηκαν διάφορα δείγματα για σκοπούς εξετάσεων.

Η υπόθεση η οποία διερευνάται από την Αστυνομία συνεχίζεται αφού ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί ο ακριβής αριθμός των ζώων που έχουν δηλητηριαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE