ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτια

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτια

Δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν περιμετρικά στην περιοχή της πυρκαγιάς στην επαρχία Πάφου σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή.

Στο μεταξύ συνεχίζεται το έργο της καταγραφής ζημιών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Επαρχιακή Διοίκηση, στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κεττής ανέφερε πως δεν αποδεσμεύτηκε καμία επίγεια δύναμη από την περιοχή και παραμένουν στην σκηνή ενώ χτες , όπως είπε, αντιμετωπίστηκαν αρκετές αναζωπυρώσεις. Επίσης σε επιφυλακή, σημείωσε, βρίσκονται και τα εναέρια μέσα.

Ο κ. Κεττής σημείωσε πως οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν και με τις επίγειες αλλά και τις εναέριες δυνάμεις με σκοπό τον περιορισμό τους.

Σχετικά με πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην κοινότητα της Γιόλου το απόγευμα της Τετάρτης, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου ανέφερε πως την αναχαίτισαν άμεσα ώστε να περιοριστεί.

Πρόσθεσε πως η νύχτα χθες κύλησε ήσυχα, ενώ κάποιες μικροεστίες εντός του καμένου εδάφους ανέλαβαν να τις κατασβήσουν οι επίγειες δυνάμεις, σημειώνοντας πως οι δυνάμεις περιμετρικά της πυρκαγιάς παραμένουν πατεραμένες σε επιφυλακή και όπου χρειαστεί επεμβαίνουν.

Ερωτηθείς για τα αίτια πρόκλησης της μεγάλης φωτιάς, ο κ. Κεττής ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες και ενδείξεις που αξιολογούνται και από την Αστυνομία αλλά και από την Πυροσβεστική, στη βάση της εμπειρογνωμοσύνης τους.

Ο κ. Κεττής υπογράμμισε πως πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και εκεί και όπου υπάρχουν πληροφορίες ή κάποιος παρατηρεί κάτι θα πρέπει να ενημερώνεται η Αστυνομία.

Επίσης πάντα, είπε, να λειτουργούμε προληπτικά με αποψιλώσεις ειδικά σε χώρους που γειτνιάζουν με κατοικίες ή άλλα υποστατικά. Ο κ. Κεττής ανέφερε ακόμη πως οι χώροι πρέπει να καθαρίζονται εσωτερικά και εξωτερικά.

Οι τελευταίες δράσεις της Πυροσβεστικής 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top