Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Κύπρια φιναλίστ του MasterChef Χριστίνα Χριστοφή

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Κύπρια φιναλίστ του MasterChef Χριστίνα Χριστοφή

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού του φετινού MasterChef περιμένουν με αγωνία οι δυο φιναλίστ.. Μετά από τις πρώτες δυο φάσης, όπου ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Λεμεσιανή Χριστίνα Χριστοφή διαγωνίστηκαν σε ένα Mystery Box και μια δοκιμασία ενός πλήρους μενού με τέσσερα πιάτα, έρχεται η αντιγραφή πιάτου και η Live ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE