Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Κύπρια φιναλίστ του MasterChef Χριστίνα Χριστοφή

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Κύπρια φιναλίστ του MasterChef Χριστίνα Χριστοφή

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού του φετινού MasterChef περιμένουν με αγωνία οι δυο φιναλίστ.. Μετά από τις πρώτες δυο φάσης, όπου ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Λεμεσιανή Χριστίνα Χριστοφή διαγωνίστηκαν σε ένα Mystery Box και μια δοκιμασία ενός πλήρους μενού με τέσσερα πιάτα, έρχεται η αντιγραφή πιάτου και η Live ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορά στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα στην πλατφόρμα «Χ» και καταγράφει συνομιλίες μεταξύ του πρώην Υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Λακκοτρύπη, του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Χαραλάμπους, καθώς και του Διευθυντή του Ομίλου Cyfield, Γιώργου Χρυσοχού, με πρόσωπα που φέρονται ως επενδυτές από την Ολλανδία, δήλωσε την Παρασκευή στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Βύρων Βύρωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE