ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

SuperHome Center: 25 Χρόνια δραστηριοποίησης & προσφοράς στην κυπριακή αγορά!

SuperHome Center: 25 Χρόνια δραστηριοποίησης & προσφοράς στην κυπριακή αγορά!

Τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην αγορά της Κύπρου γιόρτασαν σε μια εντυπωσιακή επετειακή εκδήλωση τα πολυκαταστήματα SuperHome Center την Τρίτη, 11 Ιουνίου, στο κτήμα Κουσιουμή.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων, συμπεριλαμβανομένων των ιδρυτών, στελεχών, συνεργατών, μέσων ενημέρωσης και μελών του προσωπικού των Superhome Center.

Τα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας SuperHome Center στην Κύπρο άλλαξαν συνήθειες, πρόσφεραν επιλογές, αλλά και μια νέα πρωτόγνωρη φιλοσοφία για την εποχή, αυτή του DIY & Home Improvement κάτω από μία στέγη!

Κατά τον χαιρετισμό του ο CEO των Superhome Center, κ. Γιώργος Τζιοβάννη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον επίτιμο ισόβιο Πρόεδρο και ιδρυτή του Ομίλου Εταιρειών CTC κ. Νίκο Σιακόλα, για την πρωτοποριακή του ιδέα να φέρει το "do it yourself" concept στην Κύπρο με το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία το 1999.

Επίσης, έκανε μια σύντομη αναδρομή των 25 χρόνων από τη δημιουργία του πρώτου πολυκαταστήματος με ιδιαίτερη αναφορά στη σημαντική οικονομική και κοινωνική συνεισφορά των SuperHome Center στην κυπριακή αγορά.

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή της πρώτης διαφήμισης του SuperHome Center από το 1999, δημιουργώντας ένα νοσταλγικό κλίμα και αναπολώντας την αρχή της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας. Ο κ. Τζιοβάννη τόνισε τη σημασία της αφοσίωσης και του πάθους των εργαζομένων, καθώς και την υποστήριξη των συνεργατών και προμηθευτών που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε την αποστολή μας και να εξελιχθούμε σε ηγέτες στον τομέα DIY & Home Improvement. Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, ενισχύοντας την κοινότητα και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της χώρας μας.»

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Νίκος Σιακόλας, ο οποίος ιδιαίτερα συγκινημένος, θυμήθηκε την εποχή τότε, το 1999, όπου έλαβε την απόφαση να προχωρήσει με το άνοιγμα του πρώτου πολυκαταστήματος Superhome στην αγορά της Κύπρου. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους πρωτεργάτες που ήταν στήριγμα του από την αρχή, τους συνεργάτες, και ιδιαίτερες ευχαριστίες απέδωσε στο προσωπικό του Superhome, το οποίο αγωνίζεται καθημερινά.

Η επετειακή εορταστική εκδήλωση για τα 25 χρόνια δραστηριοποίησης και προσφοράς των SuperHome Center στην κυπριακή αγορά ολοκληρώθηκε με την παραχώρηση δεξίωσης υπό τη συνοδεία της μελωδικής φωνής της Μυρτώς Μελετίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλισε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλισε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε εργαστήριο έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top