ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Ηλεία: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής – «Το κοριτσάκι μου δεν γυρίζει πίσω»

Δολοφονία στην Ηλεία: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής – «Το κοριτσάκι μου δεν γυρίζει πίσω»

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η οικογένεια και οι φίλοι είπαν την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» στην 11χρονη Βασιλική, που δολοφονήθηκε άγρια στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της.

Η μητέρα του κοριτσιού, δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε ότι «το κοριτσάκι μου δεν γυρίζει πίσω», μιλώντας σήμερα στον ALPHA.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη από καρδιάς. Έχω ακόμη δύο κοριτσάκια και δύο αγοράκια», ανέφερε ακόμη, εξαντλημένη σωματικά και ψυχικά.

Η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελείται η κηδεία της.

«Το κοριτσάκι μου δεν γυρίζει πίσω» ανέφερε η μητέρα της 11χρονης, εξαντλημένη σωματικά και ψυχικά.

Το λευκό φέρετρο συνόδευσαν οι συγγενείς της με τον θρήνο αποτυπωμένο στα πρόσωπά τους ενώ όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για το ανήλικο κορίτσι που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Τραγική ειρωνεία, ανάμεσα στα λευκά στεφάνια που υπήρχαν στην εκκλησία, το ένα ήταν από την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Σπάει την σιωπή της η σύζυγός του

Οργή για τον πατέρα των παιδιών της και θρήνος για την 11χρονη Βασιλική, είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες την σύζυγο του 37χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου στην Ηλεία.

Η γυναίκα σε ένα ακόμη ξέσπασμά της, είπε ότι δεν θέλει να ξαναδεί τον 37χρονο και ευχήθηκε να βγει πεθαμένος από την φυλακή.

Επίσης, μιλά για την κατηγορία βιασμού που βάραινε τον 37χρονο λέγοντας ότι η δικηγόρος του, την είχε πείσει και αυτήν και όλο το χωριό ότι ήταν αθώος.

Για την κατηγορία βιασμού

Εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση με τον σύζυγο της, αναφέροντας, «ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του;».

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2017 για βιασμό ανηλίκου. Το 2020, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 ετών και 8 μηνών, ωστόσο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό –καθώς η νομοθεσία τότε το επέτρεπε– και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα.

Σχετικά με την κατηγορία βιασμού που βάραινε τον σύζυγό της, είπε: «Πολλοί με κατηγορούν γι’ αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο να μην το κατάλαβα. Ναι το γνώριζα , αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε πως ήταν αθώος. Είχα πάρει την δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top