Ρέθυμνο: Στρατολόγησαν Παλαιστίνιο για να σκοτώσει 39χρονη και τον Ισραηλινό συνεργάτη της

Ρέθυμνο: Στρατολόγησαν Παλαιστίνιο για να σκοτώσει 39χρονη και τον Ισραηλινό συνεργάτη της

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στην υπόθεση τριών ατόμων που καταγγέλλονται ότι «στρατολόγησαν» έναν Παλαιστίνιο για να δολοφονήσει μια 39χρονη και έναν Ισραηλινό επιχειρηματία, με οικονομικό κίνητρο.

Οι τρεις παραπέμφθηκαν ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής αρχής και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή (14/6).

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μία 39χρονη στο Ρέθυμνο κατήγγειλε σχέδιο δολοφονίας της ίδιας και του Ισραηλινού συνεργάτη της από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, έναν 43χρονο κουμπάρο τους και έναν φίλο τους.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, με βάση τα καταγγελλόμενα, ο εν διαστάσει σύζυγος της 39χρονης και τα δύο φιλικά του πρόσωπα, φέρονται να «στρατολόγησαν» έναν Παλαιστίνιο, με σκοπό να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας τους, δηλαδή να σκοτώσει τους δύο. Ο Παλαιστίνιος όμως ήταν αντίθετος και τελικά φέρεται να αποτέλεσε το πρόσωπο-κλειδί, για ν' αποκαλυφθεί το σχέδιο του πρώην.

Πληροφορίες από μέσα της Κρήτης, μάλιστα, θέλουν το σχέδιο να περιλάμβανε μέχρι και τον τρόπο που θα εξαφανίζονταν τα πτώματα, με οξύ σε έναν λάκκο που ειχε ξεκινήσει να σκάβει ο Παλαιστίνιος, για να τα «τσιμεντώσει».

Η 39χρονη εκτός των άλλων φέρεται να κατήγγειλε και για ενδοοικογενειακή βία τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου προσήχθησαν και οι άλλοι δύο καταγγελλόμενοι, με τον Παλαιστίνιο να αποτελεί κομβικής σημασίας μάρτυρα στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE