LIKE ONLINE

Το κόλπο που θα σε σώσει: Πώς θα απαλλαγείς από τα κουνούπια με τρία απλά υλικά - Δείτε βίντεο

Το κόλπο που θα σε σώσει: Πώς θα απαλλαγείς από τα κουνούπια με τρία απλά υλικά - Δείτε βίντεο

Δεν είναι μόνο η ζέστη που κάνει τον βραδινό μας ύπνο δύσκολο το τελευταίο διάστημα. Είναι και η εμφάνιση των κουνουπιών που αυτή την εποχή του χρόνου μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας.

Θα πρέπει μάλιστα να γνωρίζεις πως το τσίμπημα ενός κουνουπιού είναι επικίνδυνο για την υγεία, καθώς μπορεί να προκαλέσει από ερυθρότητα, μέχρι φλεγμονή με τη μορφή εξογκώματος ή σπυριού, κνίδωση ή και πρήξιμο του δέρματος. Αυτά τα τσιμπήματα μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να επουλωθούν.

Εκτός από τα σπρέι, τα εντομοαπωθητικά και άλλα χημικά προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ, το διαδίκτυο έχει γεμίσει αυτές τις μέρες με διάφορα κόλπα και συμβουλές για να αποφύγουμε αυτά τα ενοχλητικά έντομα. Έτσι, σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο που έχει καταφέρει να viral, είδαμε πως αρκούν τρία απλά καθημερινά υλικά για να κρατήσουν τα κουνούπια μακριά μας.

Πρόκειται για ένα σπιτικό εντομοαπωθητικό, για το οποίο χρειάζεσαι χαρτί υγείας, οδοντόκρεμα και ένα άδειο μπουκάλι. Σύμφωνα με το βίντεο, παίρνεις λίγο χαρτί υγείας και να το τυλίγεις αρχικά μόνο του.Έπειτα απλώνεις πάνω του την οδοντόκρεμα, βάζεις το ένα μέρος του μέσα στο μπουκάλι, το ανάβεις από την άκρη που είναι εκτός μπουκαλιού και το σβήνεις αμέσως.

Ο καπνός του με το άρωμα της οδοντόκρεμας που θα απλωθεί σε όλο το δωμάτιο θα διώξει μακριά τόσο τα κουνούπια, όσο και τις μύγες. Μάλιστα, εκτός από την οδοντόκρεμα, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις φυσικά απωθητικά όπως έλαιο σιτρονέλας ή ευκάλυπτου.

Και ξέχνα τα ενοχλητικά τσιμπήματα το φετινό καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top