ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φωτιά στην Επ. Πάφου: Εντοπίστηκε το σημείο έναρξης - Διερευνά τα αίτια πρόκλησης η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία

Φωτιά στην Επ. Πάφου: Εντοπίστηκε το σημείο έναρξης - Διερευνά τα αίτια πρόκλησης η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα μεταξύ των κοινοτήτων Τραχυπέδουλας-Κελοκεδάρων, στην επαρχία Πάφου, διερευνά η Αστυνομία, λόγω και της ώρας εκδήλωσής της, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου. Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη της Αστυνομίας.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως μετά την εκδήλωση της φωτιάς, στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου στελεχώθηκε το Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεως Κρίσεως ενώ ξεκίνησαν οι έρευνες για τα αίτια της εκδήλωσης της λόγω και του προχωρημένου της ώρας που ξέσπασε.

Ο κ. Νικολάου είπε ότι χτες, Πέμπτη γύρω στις 23:50 ενημερώθηκε η Αστυνομία για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή Παούρα νότια της περιοχής Κελοκεδάρων στην επαρχία Πάφου, η οποία κατευθυνόταν νότια προς το χωριό Τραχυπέδουλα.

Στην σκηνή έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών και διαφόρων κοινοτικών συμβουλίων καθώς και ιδιωτικά καδενοφόρα τα οποία ακόμη επιχειρούν για την τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς, είπε.

Στο παρόν στάδιο η πυρκαγιά περιορίστηκε, ανέφερε προσθέτοντας πως το πρωί επιχείρησαν τα πτητικά μέσα. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ γύρω στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, για προληπτικούς λόγους, οι κάτοικοι της κοινότητας Τραχυπέδουλας με τη συνδρομή μελών της Πολιτικής Άμυνας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού ώστε να γίνουν κινήσεις για αποφυγή του κινδύνου εφόσον η φωτιά πλησίαζε το χωριό.

Η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου εντοπίστηκε από περίπολο της Υπηρεσίας Θήρας το οποίο πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή για σκοπούς επιχειρησιακών ελέγχων.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από αγροτικό δρόμο και σε περιοχή η οποία υπάρχει μηδενική ανθρώπινη δραστηρίοτητα.

Η πυρκαγιά όπως εξελίχθηκε και σε απόσταση αναπνοής από Κοινότητες.

Εικόνα

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top