Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στον δρόμο Μαθιάτη – Σιάς

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στον δρόμο Μαθιάτη – Σιάς

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι χτες Πέμπτη 13 Ιουνίου, 2024 και ώρα 23:00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία «Καλόγηρος», στον δρόμο Μαθιάτη – Σιάς, εντός των ορίων της κοινότητας Σιάς της Επαρχίας Λ/σίας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο την Παρασκευή 14 Ιουνίου 00:05, αφού έκαψε έκταση 6 δεκαρίων καλυμμένη με ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση, και πεύκα.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 26 άτομα του Τμήματος Δασών με 6 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν κάτοικοι της περιοχής με 3 γεωργικούς ελκυστήρες.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένο αδιέξοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE