Τουρίστας βρέθηκε νεκρός κοντά σε αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης

Τουρίστας βρέθηκε νεκρός κοντά σε αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης

εκρός εντοπίστηκε ένας τουρίστας χθες κοντά σε αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 80χρονο Βέλγο ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του σε ξενοδοχείο των Μαλίων.

Χθες ο 80χρονος έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε στον Άγιο Νικόλαο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Η σύζυγός του, τον αναζήτησε κατά τις απογευματινές ώρες και αφού δεν μπόρεσε να τον βρει ειδοποίησε την αστυνομία.

Δυστυχώς, ο 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Λατούς.

Ήδη έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου του με το επικρατέστερο σενάριο να κάνει λόγο για παθολογικά αίτια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η  νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE