Τραγωδία στην Αμμόχωστο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 76χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Τραγωδία στην Αμμόχωστο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 76χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Ο 76χρονος William Edward, Βρετανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Αγία Νάπας, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία ενώ εκτελούσε εργασίες χθες Πέμπτη, 13 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι, χθες (13/06) το πρωί γύρω στις 9:30 λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων για άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος σε αυλή οικίας στην περιοχή Αγίας Θέκλας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Ηλεκτροπληξία δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν τον 76χρονο William με τραύμα στο χέρι και στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο 76χρονος εκτελούσε εργασίες στην αυλή της οικίας του και στην προσπάθειά του να αφαιρέσει ασφάλεια από πρίζα, φαίνεται να υπέστη ηλεκτροπληξία.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διακριβωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του, που θα διενεργηθεί σήμερα (13/06) το μεσημέρι από την Αγγελική Παπέττα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE