Τραγωδία στην Πάφο: Ήταν σε διάσταση με την 40χρονη ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Στο σχολείο τα δύο τους παιδιά την ώρα του περιστατικού

Τραγωδία στην Πάφο: Ήταν σε διάσταση με την 40χρονη ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Στο σχολείο τα δύο τους παιδιά την ώρα του περιστατικού

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στην Πάφο, ενώ μέχρι στιγμής βασικός ύποπτος είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sigma στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, η 40χρονη γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

«Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και οι δύο τους έχουν δύο παιδιά, ένα στο γυμνάσιο και ένα στο δημοτικό,  τα οποία την ώρα του εγκλήματος βρίσκονταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που έρχονταν σε αντιπαράθεση.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ανταποκριτή, ο ύποπτος έχει και υπόθεση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία η οποία εκκρεμεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες στο σημείο

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE