Τραγωδία στην Πάφο: Ήταν σε διάσταση με την 40χρονη ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Στο σχολείο τα δύο τους παιδιά την ώρα του περιστατικού

Τραγωδία στην Πάφο: Ήταν σε διάσταση με την 40χρονη ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Στο σχολείο τα δύο τους παιδιά την ώρα του περιστατικού

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στην Πάφο, ενώ μέχρι στιγμής βασικός ύποπτος είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sigma στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, η 40χρονη γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

«Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και οι δύο τους έχουν δύο παιδιά, ένα στο γυμνάσιο και ένα στο δημοτικό,  τα οποία την ώρα του εγκλήματος βρίσκονταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που έρχονταν σε αντιπαράθεση.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ανταποκριτή, ο ύποπτος έχει και υπόθεση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία η οποία εκκρεμεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες στο σημείο

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.