Τραγωδία στην Πάφο: Ήταν σε διάσταση με την 40χρονη ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Στο σχολείο τα δύο τους παιδιά την ώρα του περιστατικού

Τραγωδία στην Πάφο: Ήταν σε διάσταση με την 40χρονη ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Στο σχολείο τα δύο τους παιδιά την ώρα του περιστατικού

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στην Πάφο, ενώ μέχρι στιγμής βασικός ύποπτος είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sigma στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, η 40χρονη γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

«Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και οι δύο τους έχουν δύο παιδιά, ένα στο γυμνάσιο και ένα στο δημοτικό,  τα οποία την ώρα του εγκλήματος βρίσκονταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που έρχονταν σε αντιπαράθεση.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ανταποκριτή, ο ύποπτος έχει και υπόθεση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία η οποία εκκρεμεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες στο σημείο

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE