«Τυλίχθηκε» στις φλόγες τρακτέρ στη Λευκωσία  – Αποκλείστηκε η σκηνή  

«Τυλίχθηκε» στις φλόγες τρακτέρ στη Λευκωσία  – Αποκλείστηκε η σκηνή   

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα γεωργικό τρακτέρ, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε γεωργικό τρακτέρ στον Αναλιόντα σε χωράφι απέναντι από οικία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Οι ιδιοκτήτες ανέφεραν στα μέλη της Αστυνομίας πως πρόσφατα είχαν αλλάξει την μπαταρία στο όχημα και οι ίδιοι πιστεύουν πώς ίσως να ήταν βραχυκύκλωμα.

Η σκηνή αποκλείστηκε από τα μέλη των Αρχών για να ξεκινήσουν οι έρευνες ξανά με το πρώτο φως της ημέρας ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν μηχανολογικά τα αίτια ή κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».