ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δολοφονία 41χρονης στην Πάφο: Συνέρχεται στο νοσοκομείο το δικαστήριο για τον φερόμενο συζυγοκτόνο

Δολοφονία 41χρονης στην Πάφο: Συνέρχεται στο νοσοκομείο το δικαστήριο για τον φερόμενο συζυγοκτόνο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου συνεδριάζει το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλεύεται ο 48χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 41χρονης πρώην συζύγου του την Παρασκευή στην επαρχία Πάφου.

Θύμα είναι η Petya Krateva, 41 ετών, από τη Βουλγαρία, μόνιμη κάτοικος Πάφου, διερευνά η Αστυνομία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν στη σύλληψη 48χρονου, πρώην συζύγου του θύματος.

Γύρω στις 10.15π.μ. χθες, είχε ληφθεί πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένα πρόσωπα, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένους την 41χρονη, καθώς και τον 48χρονο, ο οποίος διαμένει στο εν λόγω συγκρότημα διαμερισμάτων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης. Όπως διαπιστώθηκε η 41χρονη έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Όσον αφορά στον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Βάσει μαρτυρίας, που προέκυψε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 48χρονου. Δυνάμει του εντάλματος συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΑΔΕ Πάφου Νίκο Τσαππή, για τον θάνατο της 41χρονης ειδοποιήθηκε η Πρεσβεία της Βουλγαρίας στην Κύπρο, ενώ τα παιδιά της  ηλικίας 12 και 2 ετών τα ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top