Υπό έλεγχο η φωτιά στην Μαραθούντα - Κατέκαυσε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Μαραθούντα - Κατέκαυσε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε  το απόγευμα του Σαββάτου στην Μαραθούντα της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην Πλατφόρμα Χ του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή η ΠΥ ανταπoκρίθηκε σε πυρκαγιά  στην Κοινότητα Μαραθούντα επαρχίας Πάφου, για την κατάσβεση της οποίας ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και επαρχία Πάφου.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έξι δεκάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, σωρούς από άχρηστα υλικά και αριθμό δέντρων εντός της Κοινότητας.

Τα αίτια θα διερευνηθούν από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.