Θράσος! Θέλουν και οδοιπορικά εκτός υπηρεσίας οι Γ.Διευθυντές των Υπουργείων

Θράσος! Θέλουν και οδοιπορικά εκτός υπηρεσίας οι Γ.Διευθυντές των Υπουργείων

Την ώρα που η Κύπρος μαστίζεται από την κρίση και την ανεργία, δεκάδες συμπολίτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, οι γενικοί διευθυντές των Υπουργείων έχουν την απαίτηση να πληρώνονται οδοιπορικά και εκτός υπηρεσίας.

Συμφώνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» την Τετάρτη (30/9) οι γενικοί διευθυντές ξεκίνησαν εκστρατεία ζητώντας από τα κόμματα να εγκρίνουν την χρήση των οχημάτων και μετά την 1η Ιανουαρίου 2016, αφού μετά το νέο χρόνο δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα οχήματα για τις προσωπικές τους βόλτες.

Με βάση την συγκεκριμένη πρόταση ο φορολογούμενος πολίτης θα επιβαρύνεται με 33000-40000 ευρώ ετησίως.

 Το θέμα επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέροντας ότι η πρόταση των διευθυντών προβλέπει κάπου στα 200-300 ευρώ μηνιαίως για κάθε διευθυντή.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.