LIKE ONLINE

Η απίστευτη ιστορία ενός πιτσιρικά που έγινε εκατομμυριούχος

Η απίστευτη ιστορία ενός πιτσιρικά που έγινε εκατομμυριούχος

Ένας 12χρονος αποφάσισε να επενδύσει στο Bitcoin και σήμερα απολαμβάνει μερικά εκατομμύρια, καθώς φαίνεται ότι δικαιώθηκε για αυτή την ρισκαδόρικη απόφαση του.

Στην ηλικία των 12 ετών, πολλοί από εμάς σπαταλούσαμε το χαρτζιλίκι μας σε βιντεοπαιχνίδια, ρούχα, μπάλες, φανέλες, ηλεκτρονικά κλπ, αλλά όχι ο Erik Finman.

Το 2011, αντί να σπαταλήσει το χαρτζιλίκι του στο fifa ή στο pro, ο Erik αποφάσισε να επενδύσει τα λεφτά του σε κάτι τελείως άγνωστο για την εποχή.

Συγκεκριμένα, έλαβε 1.245 δολάρια από τη γιαγιά του και αποφάσισε να επενδύσει στο κρυπτονόμισμα, με τη βοήθεια των γονιών του. Και όλα αυτά συνέβησαν σε μια προσπάθεια του πιτσιρικά να αποδείξει στους γονείς ότι δεν χρειάζεται το σχολείο για να γίνει πλούσιος...

Τη στιγμή που ο Erik επένδυσε, η αναλογία ήταν περίπου στα 12 δολάρια - και αυτό του έδωσε περίπου 103 BTC.

Τον Δεκέμβριο του 2017 - όταν ο Erik ήταν μόλις 18 ετών - το Bitcoin έφτασε στο υψηλό ρεκόρ των περίπου 20.000 δολαρίων και η αρχική του επένδυση των 1.245 δολαρίων αυξήθηκε σε ένα εντυπωσιακό ποσό των 2,07 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο Business of Business: «Δεν μου άρεσε καθόλου το λύκειο. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν πραγματικά τι προσπαθούσα να κάνω, τι έψαχνα ή τι ονειρευόμουν. Είχα έναν καθηγητή που μου είπε, ναι, παράτα τα, δούλεψε στα McDonald's, αφού δεν θα καταφέρω ποτέ κάτι περισσότερο στη ζωή. Τελικά τα κατάφερα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top