Aκόμη δύο σοβαρά περιστατικά από δάγκωμα δηλητηριωδών φιδιών στην Πάφο (3 σε 24ώρες)

Aκόμη δύο σοβαρά περιστατικά από δάγκωμα δηλητηριωδών φιδιών στην Πάφο (3 σε 24ώρες)

Τρία συνολικά περιστατικά με δάγκωμα δηλητηριωδών φιδιών σημειώθηκαν μέσα σε 24ώρες στην Πάφο με αποτέλεσμα τα θύματα να μεταφερθούν επειγόντως στο

Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και να κρατηθούν στην εντατική μονάδα για περαιτέρω νοσηλεία.
Συγκεκριμένα μετά το περιστατικό με τον 59χρονο το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά το PafosPress τη Δευτέρα (28/09), χθες Τρίτη άλλα δύο περιστατικά ασθενών απασχόλησαν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE