Την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου η Παγκύπρια Συνέλευση της ΠΟΕΔ

Την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου η Παγκύπρια Συνέλευση της ΠΟΕΔ

Την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου αναμένεται να συγκληθεί η Παγκύπρια Συνέλευση της ΠΟΕΔ, στην οποία θα επισημοποιηθούν και τα ονόματα των αξιωματούχων της ΠΟΕΔ που θα καταρτίσουν τα συλλογικά όργανα της οργάνωσης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρός της, Μύρια Βασιλείου.

Ερωτηθείσα για το πού βρίσκονται οι διεργασίες για εκλογή της νέας ηγεσίας της ΠΟΕΔ, η κ. Βασιλείου είπε πως σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών της οργάνωσης «ήδη οι παρατάξεις είναι σε διαδικασία για να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στα συλλογικά όργανα της οργάνωσης και αναμένεται την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου να προχωρήσουμε στην Παγκύπρια Γενική Συνέλευση, στην οποία θα επισημοποιηθούν και τα ονόματα των αξιωματούχων της ΠΟΕΔ που θα καταρτίσουν τα συλλογικά όργανα, δηλαδή το Εκτελεστικό Διοικητικό Συμβούλιο και τις Επαρχιακές Επιτροπές».

Καταλήγοντας, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ είπε ότι οι 100 Γενικοί Αντιπρόσωποι, το 100μελές Σώμα, έχει καταρτιστεί και δημοσιοποιηθεί λίγες μέρες μετά τις εκλογές , στις αρχές Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: