Χαλκιδική: 90χρονος οδήγησε ανήλικη στο σπίτι του και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά

Χαλκιδική: 90χρονος οδήγησε ανήλικη στο σπίτι του και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σάρτης στη Σιθωνία Χαλκιδικής από την υπόθεση αποπλάνησης ενός 11χρονου κοριτσιού από 90χρονο άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (15/6) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την Παρασκευή, στις 2 μετά το μεσημέρι, οι γονείς της 11χρονης άρχισαν να την αναζητούν καθώς είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Κανείς δεν ήξερε που βρισκόταν. Ειδοποίησαν φίλους και γνωστούς για την εξαφάνισή της. Τρεισήμισι ώρες αργότερα μια γυναίκα ενημέρωσε τους γονείς της ανήλικης ότι την είδε να εισέρχεται στην οικία του 90χρονου. Αμέσως οι γονείς της πήγαν εκεί και την παρέλαβαν.

Ο 90χρονος στράφηκε εναντίον τους με απειλητικές διαθέσεις.

«Πήρε τσεκούρι και μας απειλούσε. Έλεγε ότι θα πάρει την καραμπίνα. Πήρε πέτρες και τις πετούσε προς τα αυτοκίνητά μας» δήλωσε στο thestival, κάτοικος της Σάρτης που βρέθηκε στο σπίτι του 90χρονου λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της 11χρονης.

Οι γονείς και ο θείος της ανήλικης πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και υπέβαλαν μήνυση κατά του ηλικιωμένου. Στην κατάθεσή της η 11χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 90χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE