Τα είπε με Ζελένσκι ο ΠτΔ στην Ελβετία - «Η Κύπρος γνωρίζει τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Τα είπε με Ζελένσκι ο ΠτΔ στην Ελβετία - «Η Κύπρος γνωρίζει τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε την Κυριακή στην Ελβετία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο περιθώριο της Διεθνούς Συνόδου για την Ειρήνη στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο Χ, ο  Πρόεδρος Χριστοδουλίδης "επανέλαβε την προσήλωση και στήριξη της Κύπρου στην κυριαρχία, εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της Ουκρανίας, αφού η Κύπρος γνωρίζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα τι σημαίνει εισβολή και κατοχή".

Ο Ουκρανός Πρόεδρος, προστίθεται, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: «Σπουδαία μέρα», στην Κνεσέτ ο Τραμπ - Απελευθερώθηκαν οι 20 ζωντανοί όμηροι

Live εικόνα: «Σπουδαία μέρα», στην Κνεσέτ ο Τραμπ - Απελευθερώθηκαν οι 20 ζωντανοί όμηροι

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE