Τους «τσάκωσαν» με ναρκωτικά και τους οδήγησαν στο Τμήμα

Τους «τσάκωσαν» με ναρκωτικά και τους οδήγησαν στο Τμήμα

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου εντόπισαν κατά τη διάρκεια ελέγχων χθες βράδυ δυο άτομα να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου στις γύρω στις 1:45 το πρωί της Κυριακής ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενεργούσαν ελέγχους στην οδό Σωτηράκη Μαρκίδη εντόπισαν στην κατοχή 34χρονου που διακινείτο πεζός χειροποίητο τσιγάρο μήκους 9 εκατοστών που περιείχε καπνό αναμεμειγμένο με ίχνη κάνναβης.

Ο 34χρονος ανακρινόμενος ανέφερε πως τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική του χρήση. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Επίσης στις 23:15 το Σάββατο μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν επί της οδού Σωτηράκη Μαρκίδη αυτοκίνητο που οδηγείτο από 34χρονη. Σε έρευνα που έγινε στην τσάντα της βρέθηκε κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη βάρους ενός περίπου γραμμαρίου.

Έλεγχος ναρκοτέστ που της διενεργήθηκε είχε θετική ένδειξη. Η 34χρονη οδηγήθηκε στην ΥΚΑΝ  ( Κλιμάκιο Πάφου) και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE