LIFESTYLE

Πόλεμος στην Τουρκία για το εξώφυλλο του κυπριακού περιοδικού! Γιατί πυροβολούν τη σέξι κόρη του Ακιντζί;

Πόλεμος στην Τουρκία για το εξώφυλλο του κυπριακού περιοδικού! Γιατί πυροβολούν τη σέξι κόρη του Ακιντζί;

Κάτι σαν εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στην Τουρκία και αφορμή είναι η πανέμορφη και σέξι Ζερίν Ακιντζί!

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά τις βολές, τις οποίες δέχθηκε από κάποιους εθνικιστικούς κύκλους της ε/κ κοινότητας, ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας είναι αντιμέτωπος με μια νέα «επίθεση». Αυτή τη φορά, η έμμεση «επίθεση» έρχεται από τον φιλοκυβερνητικό τύπο της Τουρκίας.

Αφορμή για την νέα εξέλιξη αποτελεί η εμφάνιση της κόρης του κ. Ακιντζί στο κυπριακό περιοδικό Must. Από χθες, διάφορα φιλοκυβερνητικά μέσα της Τουρκίας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση της κόρης του κ. Ακιντζί στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινή», τα τουρκικά Μέσα χρησιμοποιούν στα τουρκικά την υποτιμητική φράση στην αργκό «έγινε καπάκι(εξώφυλλο) σε περιοδικό των Ρωμιών».

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ ισχυρίζεται ότι μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης οι Τουρκοκύπριοι ασκούν κριτική στη Ζερρίν Ακιντζί για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της. «Δεν ταιριάζει στην κόρη ενός Προέδρου Δημοκρατίας», τονίζει χαρακτηριστικά η Σαμπάχ.

Οι πληροφορίες της «Κ» δείχνουν ότι ο ισχυρισμός της Σαμπάχ δεν έχει καμία βάση. Αντιθέτως, πολλοί είναι οι Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι, τις προηγούμενες ώρες ξεκαθάρισαν στην «Κ» τη συμπαράστασή τους προς την κ. Ακιντζί και την οικογένεια του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top