Συντονισμένη επιχείρηση κατά της ηχορύπανσης - Τρεις καταγγελίες

Συντονισμένη επιχείρηση κατά της ηχορύπανσης - Τρεις καταγγελίες

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της ηχορύπανσης διενεργήθηκε στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας καταγγέλθηκαν οι ιδιοκτήτες τριών υποστατικών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου σε επιχείρηση πάταξης ηχορύπανσης που διενεργήθηκετην Κυριακή, μεταξύ των ωρών 22:00 με 24:00, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου καθώς και άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σε συντονισμένη επιχείρηση και δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων ερεύνησαν τρία υποστατικά στην οδό Αγίου Αντωνίου με σκοπό την πάταξη της ηχορύπανσης.

Από τα τρία υποστατικά, πρόσθεσε, παραλήφθηκαν ηχία, μίξερ ήχου και παρόμοια αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με την εκπομπή ηχογραφημένης μουσικής.

Τα τρία υποστατικά, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, καταγγέλθηκαν για εκπομπή ήχου χωρίς άδεια καθώς και για πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη της ηχορύπανσης θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE