Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Ο δικηγόρος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.
Μάλιστα προ της έναρξης της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν - σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις