Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 9:30 ο γνωστός ποινικολόγος προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Ο δικηγόρος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα προ της έναρξης της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν - σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE