Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 9:30 ο γνωστός ποινικολόγος προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Ο δικηγόρος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα προ της έναρξης της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν - σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE