Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 9:30 ο γνωστός ποινικολόγος προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Ο δικηγόρος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα προ της έναρξης της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν - σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE