Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος - Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 9:30 ο γνωστός ποινικολόγος προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Ο δικηγόρος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα προ της έναρξης της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν - σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE