Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Απαγορεύεται να την πλησιάζει

Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Απαγορεύεται να την πλησιάζει

Ελεύθερος μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της σύζυγου του αφέθηκε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Απόστολο Λύτρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του.

Σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του, αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Μετά την απολογία του σε δηλώσεις του ο κ. Λύτρας είπε «ζητάω συγγνώμη από όλους, από τη Σοφία και τις κόρες μου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια»

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE