LIKE ONLINE

Τα ζώδια που εισέρχονται σε μία εποχή αφθονίας και τύχης

Τα ζώδια που εισέρχονται σε μία εποχή αφθονίας και τύχης

Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη αυτά τα ζώδια μπορούν να καταλάβουν το πραγματικό νόημα πίσω από όσα συμβαίνουν και εισέρχονται σε μία εποχή αφθονίας και τύχης.

Δίδυμοι

Διανύουμε ακόμα την εποχή των γενεθλίων σας, οπότε τα άστρα σάς ευνοούν και ό,τι έρχεται είναι για καλό. Τώρα θα καρπωθείτε τα θετικά των κόπων σας. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης η αφθονία και η τύχη μοιάζουν να σας έρχονται φυσικά.

Επειδή είστε ανοιχτές στο να δέχεστε τις μεγάλες τύχες του σύμπαντος, θα λατρέψετε απόλυτα αυτό που σας έρχεται από σήμερα. Δεν στέκεστε εμπόδιο στο δρόμο σας – όχι αυτή τη φορά, αυτό είναι σίγουρο. Αισθάνεστε ότι θέλετε να βρίσκεστε σε ισορροπία με τη φύση και είστε έτοιμες να ζήσετε την τυχερή εποχή που ξεκινάει για εσάς κατά τη διάρκεια της συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη .

Το χάος έχει τελειώσει και βλέπετε ξεκάθαρα ότι σας αναλογεί λίγη καλή τύχη. Από αυτή τη Δευτέρα ξεκινάτε ένα ταξίδι ανακάλυψης και ευκαιριών. Ο κόσμος σας φαίνεται φιλικός τώρα και θα πορευτείτε με αυτή τη στάση για όσο περισσότερο μπορείτε – τα θετικά έρχονται.

Παρθένος

Θετικές εξελίξεις στην εργασία σας με προαγωγές ή αυξήσεις. Αν και ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη δεν περιορίζεται σε θετικές εμπειρίες στον εργασιακό χώρο, σίγουρα δεν θα απορρίψετε αυτού του είδους την ενέργεια αν σας χτυπήσει την πόρτα, όπως θα κάνει τώρα.

Μην εκπλαγείτε αν βρείτε τον εαυτό σας να κυκλοφορεί με ένα χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπό σας, καθώς μπαίνετε σε μια πολύ τυχερή εποχή για τον εαυτό σας. Δεν είστε πλέον ικανοποιημένες με το να «μείνετε έξω από αυτό το παιχνίδι». Είστε σε κίνηση τώρα, και όλα τα φώτα είναι πράσινα. Έχετε τη δύναμη πίσω σας για να παραμείνετε θετικές, και θα εκμεταλλευτείτε, χωρίς αμφιβολία, αυτό το τολμηρό, όμορφο και νεόκοπο συναίσθημα.

Τοξότης

Οι προσπάθειές σας αποδίδουν πλέον καρπούς. Σχεδιάζετε τη μοίρα σας και αν και σας πήρε λίγο καιρό να βρείτε τα πατήματά σας, μέσα από πίεση και στεναχώριες, μπορείτε τελικά να δείτε το φως στην άκρη του τούνελ. Αυτό το φως λάμπει έντονα κατά τη διάρκεια της συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη τη Δευτέρα.

Μόλις γευτείτε την καλή τύχη, θα καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτήν και σε όσα υποφέρατε πρόσφατα. Ούσες έξυπνες και οξυδερκείς, θα επιλέγετε σίγουρα όλο και περισσότερα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Ναι, έχετε πληρώσει το τίμημα για να φτάσετε εδώ, αλλά θα νιώσετε πόσο ξεχωριστά είναι τα αποτελέσματα. Αισθάνεστε πραγματικά υπέροχα αυτή τη στιγμή.

Βρήκατε επιτέλους το κλειδί και δεν θα εγκαταλείψετε για τίποτα και για κανέναν. Είστε αγγελιοφόροι του καλού, και αυτή είναι μια δουλειά για την οποία είσαι καλά εξοπλισμένες..

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα του 52χρονου θύματος - Καταζητείται 45χρονος

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα του 52χρονου θύματος - Καταζητείται 45χρονος

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του θύματος, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top